Mariëlle ’t Hart, 49 Jaar uit Vlaardingen

"Ik schrok van de foto’s die ik zag*"

Langzaamaan ging ik steeds minder lekker in mijn vel zitten. Ongemerkt werd ik steeds een beetje zwaarder. Als mensen hiernaar vroegen zei ik: ‘Ik voel me goed zo’.

Totdat ik de foto's van afgelopen zomervakantie terug zag en dacht: ‘Ben ik dat?’. Ik schrok echt. Ik had me nooit beseft dat ik zoveel was veranderd.

In onze winkel kwam ik in gesprek met Carole, zij is klant bij ons. Carole is PowerSlim coach en vertelde me meer over het PowerSlim programma.

Ze had zoveel te vertellen dat mij aansprak en heeft bovendien ook zelf het programma gevolgd. Die combinatie gaf mij veel vertrouwen.

Door middel van een proefpakket van PowerSlim kon ik proberen of ik het wat vond. Op één type koekje na - vond ik wat droog – bleek ik de rest erg lekker te vinden! Ik ben vervolgens vrij snel van start gegaan. De knop was om!

Er zijn genoeg lekkere producten die zorgen voor een goede afwisseling, waardoor geen enkele dag hetzelfde was. Dat maakte PowerSlim voor mij een redelijk gemakkelijk vol te houden concept.

Nu ben ik inmiddels alweer een paar maanden in balans. Ik weet wat ik wél, en zeker níet meer moet eten om zo te blijven. Dankzij de vele gesprekken met Carole tijdens de consulten en de weegmomenten kreeg ik meer zelfvertrouwen!

Carole
Coach van Mariëlle

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer