Daisy van Wijk 31 Jaar uit Leidschendam

Ik schrok toen ik na lange tijd weer op de weegschaal stond*

Ik wilde heel graag wat kilootjes kwijt na heel veel te zijn aangekomen, maar niks werkte voor mij. Tot ik op een dag via Facebook bij PowerSlim terechtkwam en ik een afspraak heb gemaakt met een coach bij mij in de buurt, PowerSlim center Niwik diëtisten in Leidschendam. Toen ik daar voor het eerst kwam en ik voor het eerst na lange tijd op de weegschaal stond, woog ik 102.9 kilo. Iets waar ikzelf en ook mijn omgeving erg van schok. Dus ik besloot om er wat aan te gaan doen en het starterspakket van PowerSlim mee naar huis te nemen. Ik zou wel kijken of het iets voor mij was.

Begin juni begon ik dan eindelijk met PowerSlim, in het begin dacht ik ‘Nou, ik weet niet of ik dit leuk vind’. Maar toen ik eenmaal de eerste maaltijd op had, dacht ik ‘Ohh maar dat is lekker!’. Dus de drive om verder te gaan was gevonden. De maaltijden waren niet alleen lekker, maar ook makkelijk te bereiden.

Na een maandje voelde ik mezelf steeds fitter worden, ik kreeg weer zin om leuke dingen te doen en actief te zijn. Tuurlijk waren er ook wel moeilijke momenten, maar als ik dan weer na een week op de weegschaal stond bij mijn PowerSlim coach Esther en er was weer wat gewicht af, dan was ik super blij! Ik heb een zittend beroep waarbij ik dus weinig tot niet beweeg en ondanks dat viel ik toch af.

Ik heb de afgelopen maanden begeleiding gehad van Esther, zij is een hele fijne en lieve coach. Ze helpt mij met alles. Als ik een moeilijk dag had kon ik haar bellen of mailen, vragen stellen mocht altijd. Maar ook aanmoedigen en ondersteunen doet Esther. Ook complimentjes kreeg ik heel veel van haar. Elke kilo die eraf ging was goed, ook al ging het soms iets minder snel.

Ik ben alweer een paar maanden bezig en ik kom steeds dichter in de buurt van mijn streefgewicht! Ik heb nog wel wat kilo’s te gaan, maar ik voel me nu al steeds energieker en steeds vrolijker. Het gaat erg gemakkelijk en ik heb dan ook geen moeite om me aan te passen. Ik ga gewoon uit eten en heb etensafspraken met vrienden. Ik begin nu ook aan mezelf en aan mijn kleren te merken dat ik heel veel kwijt ben geraakt. Broeken zakken af, shirtjes en jurkjes die ik niet aan kon pas ik weer. Iedereen die mij kent ziet het ook aan me. Ik hoop dat het zo goed blijft gaan en ik snel weer in mijn maatje 38 van vroeger kan!

Kortom, Esther is een hele fijne coach en ik zou iedereen die graag wat kilootjes kwijt wil en die uit omgeving Leidschendam komt aanraden om bij haar langs te gaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer