Carmen Wijnaut 51 Jaar

Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap*

Op mijn dertigste kreeg ik zware rugproblemen en deze sleepten aan tot 2 jaar geleden, tot er een prothese werd geplaatst. 17 jaar lang slikte ik veel medicatie waarvan ik dikker werd.

Daarbovenop ging ik automatisch meer comfortfood eten omdat ik constant met pijn leefde. Voorheen was ik slank en kon alles eten zonder daar van aan te komen, maar dat was nu niet meer het geval. Ik voelde me er slecht en ongemakkelijk bij. Als ik mensen tegenkwam die me een tijd niet gezien hadden hoorde ik hen denken: "Zo, zij is aangekomen!". Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap. 

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd zonder het gewenste resultaat kwam ik via een collega terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij overtuigde me om het te proberen met PowerSlim. Ik had andere associaties bij eiwitrijke diëten, ik dacht dat je voornamelijk shakes zou drinken om vervolgens weer aan te komen nadat je zou stoppen met het dieet.

Maar ik kwam er al snel achter dat PowerSlim ander is. Je eet eiwitrijk maar kunt wel gewoon écht eten. PowerSlim was mijn laatste hoop en vol goede moed begon ik eraan. Alle recepten zijn superlekker, snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig!

Iedere week kwam ik dichterbij mijn resultaat zonder dat het voelde alsof ik ‘op dieet’ was. Ik kreeg al snel positieve reacties uit mijn omgeving en dit stimuleerde me nog meer.

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt! Ik ben nu in mijn derde stabiliseringsmaand en het loopt goed. Ik voel me veel beter en weer echt mezelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer