Johnny Verhumst 64 Jaar

Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen!*

Ik ben Johnny, 60 jaar en mijn gewicht was voorheen 119 kg. Door dit gewicht had ik moeite om mijn kousen aan te doen en om te werken. Daarom besloot ik om er iets aan te doen. Mijn vrouw raadde mij aan om naar onze fysiotherapeute te gaan, zij is ook PowerSlim coach en zou mij kunnen helpen.

Bij haar aangekomen heb ik mijn probleem uitgelegd, waarop ze mij aanraadde om PowerSlim eens te proberen. Ik heb haar raad opgevolgd en ben met PowerSlim begonnen.

We zijn nu bijna vier maanden verder en ik ben al flink wat afgevallen. Ik ben al best tevreden maar mijn streefgewicht is 85 kilo, dus ik heb nog wel even te gaan. Graag wil ik mijn coach en PowerSlim bedanken voor de mooie resultaten die ik door jullie al heb geboekt. Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen. PowerSlim is echt een aanrader!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer