Mariska van der Seys 45 Jaar uit Leerdam

Ik pas weer in mijn kleding!*

In de herfst zag ik op facebook leuke berichten langskomen van La Peau Satin in Leerdam over afvallen met PowerSlim. De opzet van het programma trok me aan en daarom heb ik een kennismakingsgesprek aangevraagd. Ik kon snel terecht en was gelijk enthousiast over de producten en de recepten. Het leek me allemaal erg lekker. Ik heb er een weekendje over nagedacht en daarna heb ik Willy laten weten dat ik zou starten met het PowerSlim afslankprogramma.

Voor ik met PowerSlim begon woog ik zo’n 105 kilo. Ik wilde afvallen omdat mijn overgewicht mij in mijn beweeglijkheid beperkte (ik had bijvoorbeeld moeite om mijn veters te strikken) en om weer in leuke kleding, liefst in maat 42, te passen.

Het afvallen is met ups en downs gegaan. Om persoonlijke redenen heb ik het programma in december even moeten onderbreken. Maar in januari ben ik weer gestart en toen ging het geweldig. Wekenlang zag ik resultaat dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik voelde me heerlijk. Totdat…..Ik op een dag van de trap afviel en mijn pols verbrijzelde. Door die gebeurtenis ben ik nu nog steeds ‘onthand’. Ik ben geopereerd, moest revalideren en leren leven met de gedachte dat het nooit meer helemaal goed komt.

Maar het PowerSlimmen heb ik niet opgegeven. Ondanks alle tegenslagen pas ik nu weer in mijn kleding en ik kan mijn veters weer gemakkelijk strikken. Ik voel me sterk, zelfverzekerd en trots dat ik mijn doel heb bereikt. Ik ben blij dat ik destijds de stap heb gezet en bedank Willy en het hele team van La Peau Satin voor hun steun en support.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer