Wendy Jaspers, 38 Jaar

"Ik pas in mijn feestjurk!*"

Mijn naam is Wendy Jaspers. Op mijn 23ste ben ik gaan samenwonen. We hebben veel aan ons huis verbouwd en gezond eten schoot er toen vaak bij in. Daarna werd ik zwanger van mijn dochter Evy. Na de geboorte kon ik de motivatie niet meer vinden om af te vallen, ik woog toen 83 kilo. Ik zag de noodzaak van afvallen niet meer in. Ik wiste altijd alle foto’s van mezelf omdat ik niet wilde inzien hoe ik eruit zag. Het besef kwam pas toen ik last van mijn galblaas en galstenen kreeg. Ik was altijd moe en had last van hoofdpijn. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Dit moest veranderen.

Iemand uit mijn omgeving had het afslankprogramma bij Annemarie Weijens van Beauty Smart in Woerden gevolgd. Ze stond met haar resultaat in het magazine ‘Happy in Shape’. Toen ik dit blad, haar foto’s en verhaal las was ik overtuigd. Annemarie is een geweldige coach. We hadden leuke gesprekken en ze hoefde mij nooit te stimuleren, want ik heb ook nooit gezondigd. Nog geen lik uit de chocopastapot of patatje. De producten van PowerSlim zijn gewoon lekker namelijk! Ik mocht gewoon 6 keer per dag eten.

Na een half jaar het PowerSlim afslankprogramma gevolgd te hebben voel ik me nu fantastisch! Ik heb veel minder hoofdpijn en ben minder moe. Ik voel me overall een stuk energieker.

Ik heb ook moeilijke momenten gekend, bijvoorbeeld toen ik met mijn man en kinderen naar McDonalds ging. Ik vond het wel moeilijk dat zij in de auto aan de friet zaten, want ik ben altijd dol op patat geweest. Toch at ik keurig mijn PowerSlim reepje. Daarnaast kon ik ook altijd bij mijn coach Annemarie terecht om deze moeilijke momenten met haar te bespreken.

Het moment dat ik mijn doel had bereikt was ik zo ontzettend trots. Ik kon met de feestdagen nu strakke feestjurkjes aan! Mijn vriendinnen kunnen nu ook in mijn kledingkast shoppen omdat ik nu dezelfde maat heb als zij. Ook de reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Mensen zeggen dat ze het knap vinden en dat ik veel doorzettingsvermogen heb. Dit was super motiverend.

Dankjewel PowerSlim en coach Annemarie! Sinds mijn vijftiende ben ik niet meer zo licht geweest.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer