Anita van den Hoven 61 Jaar uit Montfoort

Ik ontdekte dat het heel fijn is om een coach te hebben*

Nou, daar sta ik dan, mijn doel bereikt. Had ik dat ooit durven dromen? Nee, absoluut niet. Maar het kan dus wel, mede door mijn coach Annemarie. Dacht ik eerst geen coach te willen, na een paar weken ontdekte ik dat het juist heel fijn is om een persoonlijke coach te hebben. Wanneer ik bij Annemarie was geweest, voelde ik me vrolijk en was ik weer gemotiveerd om door te gaan!

Het is allemaal begonnen door de verhalen van een vriendin van mijn oudste dochter, zij vertelde dat haar moeder met behulp van Beauty Smart Woerden haar doel had bereikt. Nooit wilde ik geloven dat het echt kon en dat dan ook nog binnen een zeer redelijke tijdspanne. Nu hoorde ik dat de mogelijkheid binnen handbereik lag. Ik vond dat het tijd  was om actie te ondernemen en besloot om contact op te nemen met Annemarie.

Het starterspakket van PowerSlim maakte duidelijk dat de producten goed van smaak zijn, vooral de repen die ik gebruik bij koffie-/theetijd vind ik een traktatie. Naast dat ik het prima vond smaken, zag ik ook mijn doel steeds dichterbij komen. Vandaar dat ik tegen mijn jongste dochter Maxime zei: “Ik heb al zoveel geprobeerd om mijn levensstijl aan te passen maar niets werkte. Met PowerSlim lukte het me wél.” En ja, ook mijn dochter besloot te starten. Gezond en lekker eten blijkt dus eigenlijk heel makkelijk en snel toepasbaar te zijn.

Het verbaasde me dat ik zoveel complimentjes uit mijn omgeving kreeg, maar inmiddels zie ik ook in dat ik een hele verandering heb doorgemaakt. Mijn nieuwe levensstijl heeft vele voordelen met zich meegebracht en ik voel me super nu!

Annemarie
Coach van Anita van den Hoven

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer