Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Brenda Hendriks, 36 Jaar uit Deil

"Ik onderneem nu veel meer!*"

In maart 2018 besloot ik om te starten met het PowerSlim programma. Met een eigen bedrijf en 3 opgroeiende jongens had ik het zo druk.

Ik heb een dubbelzijdige klompvoet, tijdens mijn zwangerschappen had ik last van bekkeninstabiliteit. 3,5 jaar geleden ben ik geopereerd aan een heupafwijking. Hierdoor heb ik 3 breuken in mijn bekken. Dat betekent dat mijn spieren extra werk moeten doen. Extra kilo’s helpen dan niet mee.

Vol goede moed stapte ik binnen bij La Peau Satin, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, om te horen wat PowerSlim precies inhield. Na de intake wilde ik meteen starten en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Mijn proces begon voortvarend. De ene keer ging het makkelijker dan de andere keer, maar met uitleg van mijn coach kon ik daar goed mee omgaan. Al snel kwam ik erachter dat een mindere week niet erg is. De week daarop was er dan eigenlijk altijd wel een prima resultaat.

Zo gingen we naar het voorjaar met alle feestdagen en naar de (lange en warme) zomer met de vakantieperiode. Met de handvatten die ik gekregen heb van mijn coach kon ik alle verleidingen goed weerstaan. We zijn heerlijk weggeweest met onze eigen boot en in die drie weken kon ik me prima aan het PowerSlim programma houden.

Wat nog belangrijker is; ik kan nu veel meer ondernemen! Voorheen wandelde ik vrijwel nooit. Nu gingen we met de jongens een hele dag naar een beurs en hebben we volop rond gelopen.

Het allerbelangrijkste voor mij is het gegeven dat ik weer heel goed in mijn vel zit! Ik geniet ervan hoe goed ik me voel en hoe goed ik eruit zie!


Coach Cyrelle: 

Het was echt heel fijn om Brenda te begeleiden. In de loop van de maanden is ze veranderd van een vastberaden (dit gaat me lukken) vrouw in een vrolijke, vastberaden vrouw.

Dat vrolijke komt vooral omdat ze zichzelf steeds beter ging voelen!

Cyrelle
Coach van Brenda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 32 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer


* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer