Anneke Cornette 54 Jaar

Ik noem het geen dieet, ik noem het anders eten*

Tijdens een schoonheidsbehandeling, hoorde ik voor het eerst over PowerSlim. Ik besloot even later, op 8 oktober 2019, een intakegesprek in te plannen.

Na een deskundige uitleg van mijn PowerSlim coach, ben ik meteen van start gegaan met fase 1 van het PowerSlim programma. Het begin vond ik niet gemakkelijk, het was even zoeken. Een week later had ik opnieuw een afspraak en zou ik zien of er al resultaat was. En inderdaad er was al resultaat, dat had ik zeker niet gedacht. Dit gaf mij moed om door te gaan.

Inmiddels had ik al enkele producten geprobeerd en ik was aangenaam verrast. Voor elk moment van de dag is er iets, plus je hebt een ruime keuze.

Nadat ik 4 maanden PowerSlim gevolgd had, had ik mijn doel bereikt. We zijn nu bijna 1 jaar verder en ik ben nog altijd in balans.  

PowerSlim noem ik geen dieet, ik noem het ‘anders eten’. Je gaat niet minder eten, maar leert verantwoorde keuzes maken. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en zelfs ‘s avonds voor de tv kun je een lekkere snack eten, zodat je je niet volpropt met ongezond voedsel.

Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en krijg veel complimentjes van familie en vrienden. Het is ook veel leuker om nu te winkelen. Ik ben blij met hoe ik eruit zie!

Ik ben zeer tevreden over PowerSlim en mijn persoonlijke coach. Ze gaf me steeds de nodige en begrijpelijke uitleg en brochures die erbij horen. Dit heeft me gebracht tot wie ik nu ben. Ik ben trots op mezelf en raad PowerSlim aan iedereen aan: “Ga ervoor" en voel je beter in je vel!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer