Tjarda Maass 50 Jaar uit Drachten

Ik neem weer meer koolhydraten maar blijf in balans*

Ik was zelf al bezig met koolhydraatarm eten, maar dat gaf weinig resultaat. Toen hoorde ik via een collega over PowerSlim. Zij volgde het PowerSlim programma bij Anke en ik besloot om mij ook bij haar aan te melden. 

Gelijk bij de eerste afspraak voelde ik mij op mijn gemak bij mijn PowerSlim coach Anke. Ik heb mijn verhaal gedaan en daar is Anke verder mee gegaan. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en mij goede tips gegeven. Anke is heel belangstellend, legt mij niks op en geeft goede adviezen. Wel zodanig dat ik mij daar ook zeker aan houd. Ik kwam in het begin wekelijks bij Anke. Later werd dat om de twee weken.

Ik heb mij dankzij Anke deze leefstijl helemaal eigen gemaakt en dit bevalt mij prima. Anke is erg motiverend en trots op mij. Ik ben ook zeker trots op haar. Want mede dankzij haar steun en motivatie heb ik mijn einddoel behaald en wat er nu nog meer afgaat, is mooi meegenomen. Ik neem af en toe ook weer meer koolhydraten, maar weet nu hoe ik de balans kan behouden. 

Anke, dank je voor je steun en motivatie! En ik blijf voorlopig nog bij je komen voor je motivatie en niet te vergeten de gezelligheid!

PowerSlim coach Anke:

Tjarda is een hele sportieve vrouw en een echte doorzetter. Haar motivatie kwam echt uit haar zelf, ik hoefde haar enkel bij te sturen. Ik vond het mooi om te zien dat ze zo gemotiveerd was om haar doel te behalen. Na iedere wekelijkse afspraak reageerde ze positief, ook als het een keer iets langzamer ging dan ze had gehoopt. Ze focust zich op het goede, dat is een hele goede instelling. Tjarda, je hebt het super gedaan en ik ben ontzettend trots op jou!

Anke
Coach van Tjarda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer