Greet van Veen, 65 Jaar uit Culemborg

"Ik merk dat ik straal!*"

Mijn vriendin Ina en ik gingen samen wat drinken. Ina vroeg opeens of ik de volgende dag met haar meeging naar Nathalie van Soest van HappyShape in Tiel. Zij kreeg daar een informatiegesprek over afvallen met het PowerSlim afslankprogramma. Ina was al eens op een beurs geweest waar ze verschillende producten van PowerSlim had geproefd en het leek haar wel een afslankprogramma dat voor haar zou kunnen werken. Wat ze had geproefd was nog lekker ook, vertelde ze mij.

Ik liep al lang met de gedachte rond om af te vallen. Maar de angst voor rimpels (ik ben al wat ouder), in met name mijn gezicht en nek, hield mij tegen. Tenslotte kon ik alle lekkere dingen die op mijn pad kwamen geen weerstand bieden.

Ik besloot toch om met Ina mee te gaan. Als het wat voor Ina is, is het ook wat voor mij, dacht ik. En als we beiden het afslankprogramma gaan volgen kunnen wij elkaar steunen. We hadden geen betere voedingscoach kunnen hebben. Natalie is laaiend enthousiast over PowerSlim, weet alles goed uit te leggen en is daarbij ook ontzettend aardig en gemotiveerd. Ina is gelijk begonnen. Helaas kreeg ik op dat moment te horen dat mijn broer was overleden. Wat er dan allemaal door je heen gaat en met je gebeurt, is met geen pen te beschrijven. Ina heeft Natalie gebeld en mijn situatie uitgelegd. Het (denken over) afvallen was even helemaal uit mijn systeem.

Toch is het overlijden van mijn broer mijn eyeopener geweest. Beiden hadden wij overgewicht, een te hoge bloeddruk en medicatie daarvoor. Bij mijn broer speelden nog meer factoren mee, maar voor mij was het nu het moment om af te vallen. Ik wilde en wil nog steeds zoveel mogelijk risico’s uitsluiten.

Dus in april ben ik begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. In augustus heb ik mijn doel behaald!! Dit heb ik allemaal te danken aan Natalie en het PowerSlim afslankprogramma.

Het PowerSlim programma werkt voor mij prima. Ik mag 6 keer per dag eten. Nagenoeg is alles lekker en je hebt eigenlijk niet in de gaten dat je aan het afvallen/lijnen bent. Nu ik op gewicht ben, eet ik nog 2 keer per dag de PowerSlim producten als heerlijk tussendoortje.

Uiteindelijk ben ik mogen stoppen met mijn medicatie en dat voelt echt als een cadeautje. Ik merk dat ik mij beter voel en bewegen gaat ook makkelijker. Ik ben nu vrolijker, voel me zelfverzekerder en merk dat ik straal. Ik durf er weer te zijn!

Een grote dank voor Natalie, zonder haar was het me niet gelukt. Zij wist mij altijd te motiveren en op te beuren. Zij heeft alle tijd voor je en weet daarbij heel veel over het PowerSlim afslankprogramma. Je krijgt op al je vragen antwoord. Natalie, als ik een hoed op had, nam ik hem nu voor je af, ofwel “chapeau”!!!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer