Monique Geraets 48 Jaar uit Neer

Ik leer op een andere manier te koken en eten*

Ik volgde Maaike al een tijdje op Facebook. Zij is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en ik zag wat succesverhalen voorbij komen van mensen die ik kende. Ik werd steeds nieuwsgieriger of dit ook iets voor mij kon zijn.

De corona lockdown zorgde ervoor dat ik qua gewicht mijn toppunt bereikte. Ik was er helemaal klaar mee en het irriteerde me. In mei besloot ik om de stap te zetten naar een gezonde levensstijl en maakte ik een afspraak met PowerSlim coach Maaike. Ik startte meteen met PowerSlim!

De weekmenu’s vond ik erg fijn en volgde ik trouw. Het was heel goed vol te houden. Zo heb ik in een kleine vier maanden mijn doel weten te bereiken.

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik weet nu hoe ik een etiket moet lezen en hoe ik anders kan koken. Ik zit nu in de stabilisatiefase en (ondanks wat kleine zondigmomenten) gaat dat heel goed. Nu is het belangrijk om samen met Maaike op zoek te gaan naar een eetpatroon wat ik kan blijven handhaven zodat ik in balans blijf.

Ik gebruik nu nog steeds veel het kookboek van PowerSlim. Hier staan ontzettend lekkere recepten in en ik heb hier al veel inspiratie uitgehaald. Het komende jaar krijg ik nog steeds een jaar lang nabegeleiding van mijn coach. Het is nu belangrijk dat ik samen met Maaike leer hoe ik mijn koolhydraatarme eetpatroon kan blijven doorzetten. Ik zal de koolhydraten gaan vervangen door groenten of andere verhoudingen handteren. Ik heb er vertrouwen in dat me dit gaat lukken!

Maaike
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer