Brigitte van Baaren 60 Jaar uit Oudewater

Ik krijg weer complimentjes!*

Ik ben Brigitte van Baaren en ik woon in Oudewater, ben getrouwd en moeder van 3 slanke dochters. Ik was het zat dat ik steeds verder ‘groeide’ qua gewicht en kledingmaat 42/44 moest kopen terwijl ik ooit in 38/40 paste.

Ik ben gestart met PowerSlim omdat ik een advertentie van Beauty Smart in Oudewater zag in de zenderstreeknieuws en graag al heel lang een paar kilo kwijt wilde. Het sprak me aan dat dit een koolhydraatarm dieet was en dat je erbij gecoacht wordt. Daarnaast zit Beauty Smart in mijn woonplaats dus dat was erg handig.

Ik zou anderen zeker aanraden om te starten met PowerSlim omdat de producten heerlijk zijn en je veel mag eten. Mijn favoriete producten zijn de repen, de wafels en de mosterd-dille dressing. Juist het feit dat je vaak en voldoende mag eten maakt dat je het programma volhoudt. Daarnaast krijg je een receptenboek met veel inspiratie.

Nu ik mijn streefgewicht bereikt heb, voel ik me heerlijk! Ik voel me veel fitter en niet zo opgeblazen. Ik heb een mooie, lange zwarte jurk die voorheen te strak zat, maar die ik nu weer pas! Ik krijg complimentjes, zo hoorde ik laatst ‘Wat zie je er super slank uit, en het is zo snel gegaan!’. Vroeger hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen, maar nu staat alles weer leuk!

De coaching bij Beauty Smart is ook helemaal super! Mijn coaches maakten me altijd blij met hun optimistische geluiden en hulp wanneer ik die dan ook nodig had. Ze hebben me veel geleerd.  

Beauty Smart en Just Your Style werken samen om jou te helpen vanaf de eerste dag dat je begint met afvallen. We laten je stralen van binnen en van buiten. Brigitte is een zeer enthousiaste dame, die van oor tot oor straalt. Wij vonden het een heel leuk idee om haar in het zonnetje te zetten!

Advies van Emanuela Giorgi van Just Your Style:
Hierbij een kort verslagje hoe het advies tot stand is gekomen. Het eerste wat mij opvalt bij Brigitte als ze binnenkomt is haar mooie gezicht met stralende ogen en gladde huid met een kort, pittig kapsel.

Bij Brigitte begin ik met het vaststellen van de warmte in haar huidskleur, om zo de juiste kleuren te adviseren. Al vrij snel geeft ze aan dat ze vaak naar zwart neigt wat haar kleding betreft. In haar ogen kleed zwart af. Eén van haar favoriete jurken is dan ook in de kleur zwart.

Veel mensen denken inderdaad dat zwart altijd kan omdat het afkleed. Helaas is zwart een kleur die eigenlijk maar in één seizoen gedragen kan worden en voor de rest blijft zwart een gelegenheidskleur. Dit wil overigens niet zeggen dat je geen zwart in je combinatie mag hebben, het hangt er vanaf hoe en waar de kleur terugkomt. Een andere vaak gemaakte vergissing is dat een streep breed maakt.

Hoe bekijk je nu een kledingstuk, hoe herken je nu accenten in een kledingstuk en wat doet dit met jouw lichaam? De keuze van een goed passend flatteus kledingstuk hangt voor een groot gedeelte van kleur, figuuranalyse en botstructuur.

Brigitte kan wat printjes en materialen betreft veel aan, haar lichaam is goed in verhouding en we gaan accent leggen in haar taille. Dit doen we door het kiezen van een mooi taupekleurig gestreept jurkje. Als we de vorm van Brigitte uitleggen dan hebben we het over de letter H. Accent creëer je door de fijne streep.

Door de variatie van kleur in de jurk geeft dit een heel mooi gestroomlijnd effect. De roze lakschoen met hak maakt het geheel stijlvol. De shawl heeft dezelfde tinten maar een ander printje wat een speels effect geeft.

Voor de variatie in de kast hebben we bij een andere set juist gekozen voor een leuke printbroek, waarbij we een lichtblauwe top combineren met een gekke ketting als accent of een shawl. Stoere espadrilles met een leuk accent als schoen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer