Monique Teeuwen, 35 Jaar uit Helden

"Ik kreeg advies op maat voor wat het beste bij mij past*"

Vanaf mijn puberteit schommel ik eigenlijk al qua gewicht. Ik ben klein en zo nu en dan was ik echt te zwaar. Na de geboorte van mijn twee dochters werd het steeds lastiger om de balans te vinden.

Ik at al vaker koolhydraatarm en het lukte me daarmee ook om dichter bij mijn doel te komen, maar mijn doel écht bereiken lukte maar niet. Wat me nog het meest frustreerde was dat ik het niet kon vasthouden.

Ik ben geen echte snoeper, maar wel een lekkere hartige eter. En tja.. eten is nou eenmaal gezellig en vooral heel lekker. Toch voelde ik me er op een gegeven moment niet meer lekker bij.

In de zomer was voor mij het punt bereikt dat er iets moest gaan gebeuren. Ik wilde iets vinden wat wél werkt. Via een collega en kennis hoorde ik over PowerSlim. Dat klonk me goed in de oren.

Ik wist dat een koolhydraatarm eetpatroon lekker is en bij me past, dat onder begeleiding van een coach leek mij dé oplossing.

Na een afspraak met PowerSlim coach Maaike, had ik er vertrouwen en ben ik vol enthousiasme begonnen. 8 Weken later behaalde ik mijn doel.

Met hulp en advies van Maaike heb ik geleerd anders te eten en hoop ik dit te behouden. Het programma is heel duidelijk, fijn en de producten zijn ook nog echt lekker. Wat ik hier juist anders aan vind dan alle andere "diëten": je kunt gewoon “normaal” eten en ontvangt alle begeleiding van een coach die je nodig hebt. Je gaat kijken wat wel en niet kan, leert ervan en krijgt handvaten wat het beste bij je past.

Ik ben heel blij met het resultaat en zit weer lekker in mijn vel. Ik zeg: ‘Doen. Investeer in jezelf...je bent het waard!’.

Maaike
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer