Suzanne Naus 35 Jaar uit Swalmen

Ik kon eindeloos variëren met lekkere maaltijden!*

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om me beter te voelen. Het lukt me meestal aardig om mijn doel te bereiken, maar om het ook vast te houden bleef lastig.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim. Ik had al eens bij een vriendin, die ook het PowerSlim programma volgt, door het kookboek gebladerd. Ik besloot om een afspraak te maken met PowerSlim coach Dorry Smets, praktijk voor Voeding & gezondheid in Swalmen.

Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond ik het wel prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én ik het heel graag wilde, besloot ik toch om te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment, met als aanvulling groente en vlees of vis, zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden. Ik heb zes eetmomenten op een dag en eet lekker en gevarieerd. Ik voel me nu zoveel beter. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn doel behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen.

Ik ben super trots dat ik mijn doel heb behaald en voelde me nu zelfverzekerd genoeg dat ik eindelijk deze zomer een bikini gedragen heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer