Suzanne Naus, 34 Jaar uit Swalmen

"Ik kon eindeloos variëren met lekkere maaltijden!*"

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om me beter te voelen. Het lukt me meestal aardig om mijn doel te bereiken, maar om het ook vast te houden bleef lastig.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim. Ik had al eens bij een vriendin, die ook het PowerSlim programma volgt, door het kookboek gebladerd. Ik besloot om een afspraak te maken met PowerSlim coach Dorry Smets, praktijk voor Voeding & gezondheid in Swalmen.

Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond ik het wel prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én ik het heel graag wilde, besloot ik toch om te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment, met als aanvulling groente en vlees of vis, zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden. Ik heb zes eetmomenten op een dag en eet lekker en gevarieerd. Ik voel me nu zoveel beter. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn doel behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen.

Ik ben super trots dat ik mijn doel heb behaald en voelde me nu zelfverzekerd genoeg dat ik eindelijk deze zomer een bikini gedragen heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer