Carina Janssen 53 Jaar uit Horst

Ik kom nog steeds iedere 4 weken bij mijn coach*

Toen ik mezelf terug zag op de vakantiefoto's van de zomer van 2019 was ik er helemaal klaar mee. Ik vond het belangrijk dat ik gezonder ging eten. Op mijn werk stimuleer ik mensen om voor hun gezondheid af te vallen, terwijl ik zelf ook nog wel wat verbeterslagen kon maken wat betreft een gezonde levensstijl.

Joy kende ik al langer, omdat ik bij haar in de salon kom voor kunstnagels. Als ik even moest wachten bladerde ik door het fotoboek van mensen die het PowerSlim programma gevolgd hadden. Mijn besluit stond vast: ook ik ging me aanmelden!

In augustus 2019 ben ik gestart met PowerSlim en het is me 100% meegevallen. Mijn PowerSlim coach Joy heeft me geleerd om de juiste keuzes te maken, ook in de supermarkt. Daarnaast vind ik het fijn dat je 6 eetmomenten op een dag hebt. De producten van PowerSlim vond ik ook gewoon erg lekker, vooral de repen als handig tussendoortje waren favoriet. 

In december 2019 had ik mijn doel bereikt, inmiddels zelfs nog iets meer. Nu is het mijn doel om stabiel te blijven. Ik kom nog steeds iedere 4 weken bij Joy, om te meten hoe het gaat. Dat is voor mij de stok achter de deur. Ik heb dan ook alle vertrouwen dat het goed blijft gaan en ik in balans blijf!

Joy
Coach van Carina

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer