Jacowien Broekhuizen, 47 Jaar uit Woerden

"Ik kocht een duur, leren jasje met het idee: ‘Ik wil afvallen’.*"

Ik ben Jacowien Broekhuizen, ik woon samen in Woerden en heb twee dochters. Ik heb voor PowerSlim gekozen omdat ik in mijn kennissenkring al vele successen had gezien. Het afvallen bij Beauty Smart in Woerden/Oudewater is me heel goed bevallen, mede dankzij Annemarie Weijens die je elke keer weer motiveert als je een wat mindere week hebt. Ik voel mij nu veel beter: ik merk dat ik fitter ben en niet zo loop te hijgen als ik wat trappen moet lopen.

Ik zou het anderen daarom zeker aanraden, maar het is wel heel belangrijk dat je er echt achter staat als je begint. Je hoeft echt geen honger te hebben, maar je moet (meestal) wel veel aan je eetpatroon veranderen. Gelukkig smaken de producten goed! Mijn favoriete producten zijn eigenlijk alle reepjes. Ik vind ze allemaal lekker en het is als tussendoortje elke keer weer een verwennerij.

Ik geniet veel meer van winkelen, nu ik zo veel ben afgevallen draag ik veel meer kleur! Voorheen was bijna al mijn kleding zwart om de boel te camoufleren. Zeven jaar geleden kocht ik een tijdloos zwart, leren jasje met het idee: ‘Ik wil afvallen’. Het was een duur jasje, ik hoopte dat dat een stok achter de deur zou zijn. Zoveel jaren later pas ik deze nu ruimschoots en is het mijn favoriete kledingstuk geworden. Ik krijg nu ook zo’n leuke complimentjes, van ‘’Wat zie je er goed uit’’ tot ‘’Je ziet er jonger uit’’ en ‘’wauw’’! Ik voel me weer geweldig!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer