Ingrid de Boorder, 55 Jaar uit Leerdam

"Ik kies voor een blijvend slank bestaan!*"

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik in één jaar tijd 10 kilo aangekomen. Daarna ging het maar door met mijn gewichtstoename, telkens opnieuw gaf de weegschaal een streepje meer aan.

Ik voelde mij al lange tijd gebukt gaan onder dit overgewicht, maar kon de motivatie niet vinden om er iets aan te doen. Ik kreeg ook steevast te horen: ‘ach, meid je ziet er heel goed uit’, ‘je bent gezellig’, ‘je leeft maar één keer’. Het gekke was dat dit gezegd werd door personen die zelf een gezond gewicht hadden. Ik voelde steeds meer dat ik niet fit was en ik werd steeds onzekerder. Ik had wel eens geprobeerd te ‘lijnen’ maar na 2 à 3 weken hield ik het weer voor gezien door gebrek aan ‘lekkers’.

Tot een collega mij vertelde over PowerSlim, ‘echt iets voor jou!’ zei ze. Zelf was ze er goed mee afgevallen. Geen shakes, maar echte voeding, maaltijden en tussendoortjes. Zes keer per dag eten, lekker en gevarieerd.

Toen ik vorig jaar mezelf op vakantiefoto’s zag hakte ik de knoop door en ben ik op 4 oktober begonnen met PowerSlim bij La Peau Satin in Leerdam. Ik vind het heel goed te combineren met het dagelijks gezinsleven. Ook op mijn werk kan ik prima uit de voeten met de Ready to Go producten en bijvoorbeeld brood met vleeswaren.

Ik heb nu mijn streefgewicht bereikt. Door feestdagen of korte vakanties staat het afvallen soms even op een lager pitje maar ik blijf super gemotiveerd om op gewicht te blijven. Ik voel mij fitter, zelfverzekerder en trots dat ik dit heb bereikt. De coaching van Niesje, Tamara en Willy van La Peau Satin heeft me goed gedaan! Ik kan iedereen die wil afvallen aanraden dat met PowerSlim te doen. Ik maak mijn keuzes nu bewust en kies voor een blijvend slank bestaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer