Nico de Stigter 57 Jaar uit Leerdam

Ik kies nu voor een gezonde levensstijl!*

Nu ik 50+er ben realiseer ik me steeds meer dat ik gezonder moet gaan leven om de kans te vergroten voorlopig nog van het leven te kunnen genieten. Hier en daar vielen al mensen weg door hart- en vaatproblemen en ik wist dat dit met mijn levensstijl en mijn 137 kg een niet ondenkbaar scenario was voor mijn toekomst….

In juni besloot ik er nu ECHT iets aan te doen! Ik was toen zelf al afgevallen, maar had meer hulp nodig. Tamara van La Peau Satin in Leerdam had al eerder verteld over hoe PowerSlim werkt en ik bedacht me dat het misschien wel een manier was die goed vol te houden was. Er moest immers nogal wat af en dat betekent dat je er niet zo 1-2-3 mee klaar bent. Ik heb me toen helemaal laten voorlichten en ben meteen begonnen.

Ik ben echt gek op eten, heb veel vrienden en sociale activiteiten en dat combineer ik graag :) Feestjes, barbecues, wijn- of whiskyproeverijen.... dat kon nog lastig worden! Maar gelukkig mocht ik 6 á 7 keer per dag wat eten. Zo heb je helemaal geen last van honger en kan je verleidingen prima weerstaan. PowerSlim heeft zo’n 130 verschillende producten en daar zitten genoeg producten bij die ik zowaar erg lekker vind! En omdat het resultaat altijd goed was bleef ik gemotiveerd.

Toen ik trouwde (20 jaar geleden) had ik voor het laatst een cijfer met maar 2 tekens gezien. Ik ben een gelukkige en een veel gezondere vent nu; op de weegschaal bij La Peau Satin kunnen ze ook de verhouding tussen vet- en spierweefsel en je visceraal vetniveau zien. Dat laatste was nieuw voor me; dit blijkt het vet rondom je organen te zijn en dit is behoorlijk ongezond als dat verhoogd is, maar nu ben ik uit de gevarenzone! Ik kies nu voor een gezonde levensstijl!

Alle positieve reacties doen me goed en zo probeer ik er rustig aan nog een paar extra kilo’s van af te snoepen ;-)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer