Nico de Stigter, 56 Jaar uit Leerdam

"Ik kies nu voor een gezonde levensstijl!*"

Nu ik 50+er ben realiseer ik me steeds meer dat ik gezonder moet gaan leven om de kans te vergroten voorlopig nog van het leven te kunnen genieten. Hier en daar vielen al mensen weg door hart- en vaatproblemen en ik wist dat dit met mijn levensstijl en mijn 137 kg een niet ondenkbaar scenario was voor mijn toekomst….

In juni besloot ik er nu ECHT iets aan te doen! Ik was toen zelf al afgevallen, maar had meer hulp nodig. Tamara van La Peau Satin in Leerdam had al eerder verteld over hoe PowerSlim werkt en ik bedacht me dat het misschien wel een manier was die goed vol te houden was. Er moest immers nogal wat af en dat betekent dat je er niet zo 1-2-3 mee klaar bent. Ik heb me toen helemaal laten voorlichten en ben meteen begonnen.

Ik ben echt gek op eten, heb veel vrienden en sociale activiteiten en dat combineer ik graag :) Feestjes, barbecues, wijn- of whiskyproeverijen.... dat kon nog lastig worden! Maar gelukkig mocht ik 6 á 7 keer per dag wat eten. Zo heb je helemaal geen last van honger en kan je verleidingen prima weerstaan. PowerSlim heeft zo’n 130 verschillende producten en daar zitten genoeg producten bij die ik zowaar erg lekker vind! En omdat het resultaat altijd goed was bleef ik gemotiveerd.

Toen ik trouwde (20 jaar geleden) had ik voor het laatst een cijfer met maar 2 tekens gezien. Ik ben een gelukkige en een veel gezondere vent nu; op de weegschaal bij La Peau Satin kunnen ze ook de verhouding tussen vet- en spierweefsel en je visceraal vetniveau zien. Dat laatste was nieuw voor me; dit blijkt het vet rondom je organen te zijn en dit is behoorlijk ongezond als dat verhoogd is, maar nu ben ik uit de gevarenzone! Ik kies nu voor een gezonde levensstijl!

Alle positieve reacties doen me goed en zo probeer ik er rustig aan nog een paar extra kilo’s van af te snoepen ;-)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer