Jacqueline van den Elzen, 50 Jaar uit Nuland

"Ik keek gewoon uit naar de weegmomenten!*"

PowerSlimmer van de maand April 2017

Lianne, PowerSlim coach, zit bij mij in het competitie mixtennisteam. PowerSlim kwam dus wel eens ten sprake, maar ik dacht altijd ‘ach wat maakt het uit welk dieet je volgt, het is allemaal klets!’ Elk jaar in januari viel ik uit mezelf een paar kilo af, zodat mijn skibroek in februari net even wat lekkerder zat.

En daarna kwamen de kilo's er toch steeds weer aan. Ik ben een keer bij Lianne bij FitaLiNa in Nuland koffie gaan drinken en heb toen een 3 daags proefpakket van PowerSlim meegenomen. De producten stonden mij aan en daarom ben ik meteen met het starterspakket begonnen!

Bij PowerSlim heb je zes eetmomenten op een dag waarvan ik een verzadigd gevoel kreeg, ik had geen honger. De producten zijn erg lekker. Ook krijg je een kookboek met vele recepten en weekmenu’s. De begeleiding van mijn coach was super, ik keek gewoon uit naar de weegmomenten! Nu ik op gewicht ben, heb ik ook helemaal geen trek meer in zoetigheden zoals gevulde koeken en pure chocolade, dingen die ik eerst niet kon weerstaan. Daarnaast leer je om anders te eten, leer je etiketten te lezen en krijg je goede tips van je coach. Je wordt je bewust van je eetgewoonten en je voeding.

Het resultaat: in zeer korte tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt, nu zit ik in de stabilisatiefase. Mijn rolletjes zijn verdwenen; ik ben op de juiste plaats afgevallen! Bij eerdere lijnpogingen is dit me nooit gelukt. Ik ben superblij met het resultaat. Ik voel me energieker, zelfverzekerder, fitter, ik straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk.

FitaLiNa, super bedankt! Ik heb er zeker geen spijt van en raad het iedereen aan die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten met het gewicht dat bij je past!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer