Marnienke Lagraauw, 31 Jaar uit Honselersdijk

"Ik kan weer normale broeken kopen*"

Mijn naam is Marnienke Lagraauw. Ruim 3,5 jaar geleden ben ik moeder geworden van een geweldige zoon, maar helaas was ik in mijn zwangerschap behoorlijk aangekomen. Ik besefte na 3,5 jaar dat ik bijna net zo zwaar was geworden als aan het eind van mijn zwangerschap.

Toen hoorde ik over PowerSlim. Ik ben op intakegesprek gegaan bij voedingscoach Lianne van Studio Lianne uit Honselersdijk. Met de hulp van Lianne en door het strikt volgen van het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doelen bereikt. Het programma was goed vol te houden en er is genoeg afwisseling in producten. Ik heb wel een periode gehad dat het allemaal wat moeizamer ging en ik niet meer super gemotiveerd was. Lianne pepte mij weer op en we gingen door.

Nu, helemaal op gewicht, voel ik mij weer super en kan ik weer normale broeken kopen. Momenteel ben ik aan het afbouwen. Ik ga af en toe nog op bezoek bij Lianne. Zij is mijn stok achter de deur zodat ik mijn gewicht blijf behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer