Sanne Teeuwen-Crijns, 34 Jaar uit Helden

"Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Al verschillende keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er net zo snel ook weer aan. Ik was er klaar mee! Maar het lukte mij maar niet om mijn leefstijl en voeding op eigen kracht te veranderen. Ik had iets nodig wat me een zetje zou geven.. maar wat?

Ik zag PowerSlim voorbij komen bij een kennis op Facebook. Zou dit dan iets voor mij zijn? Maar wat is het precies? Begin december 2018 nam ik de stap en belde ik een PowerSlim coach bij mij in de buurt voor een kennismakingsgesprek.  

Ik was zo vastberaden om iets aan mijn levensstijl te gaan doen, dat ik meteen gestart ben. Zo gezegd, zo gedaan. Na het starterspakket en een periode van proeven van allerlei soorten producten voor het ontbijt, de lunch, diner en snacks, wist ik welke producten mij een goed gevoel gaven. Samen met mijn coach heb ik besproken welke producten ik lekker vond en hoe ik hiermee voldoende kan variëren.

Producten die lekker zijn, waar ik van mag genieten en ook nog mijn doel mee bereik! Dat gaf mij een boost!

Ik merkte al snel dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat. Dat gaf me motivatie om door te gaan. Ook tijdens de zomervakantie, toen ik bijna op mijn doel zat. Spannend, want hoe ga ik dat aanpakken? Barbecueën, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken… Maar mijn coach heeft me hier doorheen geholpen! Samen bespraken we deze moeilijke momenten en wat ik dan kon doen. Wat eet ik als ik een barbecue heb? Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Doordat ik leerde wat ik op zulke momenten kan doen is het mij gelukt om mijn gezonde levensstijl ook in de zomervakantie door te zetten, met af en toe best een lekker extraatje.

Na de zomervakantie hield ik me weer wat strikter aan het PowerSlim programma en lukt het op mijn doel te bereiken. Ik kan nu met trots zeggen: “Het is me gelukt!”.

Als ik foto’s van mezelf terugzie van 1 jaar geleden dan zie ik een ander mens. Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar. Eén ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar mijn oude levensstijl!  

Ik heb geleerd dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb. Dit PowerSlim avontuur heeft me veel bewuster gemaakt van wat ik kan eten en toch kan genieten!

Om mijn gezonde eetpatroon ook door te zetten na het bereiken van mijn doel vind ik altijd lastig. Maar mijn coach geeft me ook na het bereiken van mijn doel nog een jaar nabegeleiding. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik met de tips van mijn coach deze moeilijke fase ga doorlopen, en eindelijk voor het in mijn leven in balans blijf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer