Karin Huiberts 46 Jaar uit Ochten

Ik kan weer leuke kleding aan!*

Eigenlijk ben ik altijd tevreden geweest over mijn lichaam. Tot ik op enig moment, toen ik midden in de dertig was, besloot over te stappen op de prikpil. Vanaf dat moment begon mijn lichaam te veranderen. Dat proces kon ik niet keren. Ik probeerde van alles, maar het resultaat bleef uit of stelde mij teleur.

Via mijn netwerk leerde ik Willy van Loon van La Peau Satin kennen. Zij is eigenaar van een praktijk voor huid- en lichaamsverzorging. Zij werkt met het PowerSlim afslankprogramma. Ik was zeer kritisch en wilde er niet zomaar aan geloven. Willy adviseerde mij om dan zelf op de koolhydraten in mijn voeding te gaan letten. Dat betekende; stoppen met snacken, minder brood en aardappels, minder rijst en pasta etc.

Ik begon op eigen kracht dus te letten op mijn voeding. Twee maanden later was het resultaat nog steeds minimaal. In winkelen had ik allang geen plezier meer, dus ik bestelde nieuwe kleding via het internet. Ik kan mijn frustratie niet beschrijven toen alles te klein bleek te zijn. Ik heb de kleding terug gestuurd en besloten dat ik hulp nodig had. Ik maakte een afspraak met Willy en ik startte met PowerSlim. Nu ging ik er helemaal voor.

Vanaf het eerste moment is het mij goed bevallen. Op al mijn vooroordelen (te eenzijdig, te zoet, te ingewikkeld) moest ik terugkomen. De producten zijn lekker, de recepten zijn eenvoudig en smakelijk en er is ontzettend veel keus. Ik kreeg er al snel plezier in. Ik voel mij weer fit, ik kan weer leuke kleding aan en ik sta weer met zelfvertrouwen voor de spiegel. Ik ben super blij met PowerSlim en met de uitstekende begeleiding die ik kreeg bij La Peau Satin.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer