Diana Visser 44 Jaar uit Leeuwarden

Ik kan PowerSlim prima combineren met mijn drukke werk in de zorg*

Ik had een moeilijke periode achter de rug, waarin ik steeds minder bezig was met een gezond levensstijl. Mijn spiegelbeeld liet zien dat ik niet diegene was die daar stond. Toen besloot ik dat het tijd werd om iets te gaan ondernemen.

Augustus 2016 ben ik gestopt met roken. Daarnaast had ik een periode met veel stress en vervolgens kwam ik in de overgang.

Via een buurtgenootje kwam ik terecht bij een diëtist die werkt met PowerSlim. Ik ben hier helemaal blanco ingestapt, want in eerste instantie dacht ik: “Weer zo’n dieet dat op lange termijn toch niet helpt”.

Na een gesprek met mijn diëtist, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zes maanden geleden begonnen met het PowerSlim programma. En oooh, wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik mag gewoon lekker blijven eten!

Ik had in het allereerste gesprek aangegeven dat ik een persoon ben die snel afhaakt als het mij niet bevalt. Maar dat was gelukkig helemaal niet nodig! 

Ik heb het hardlopen weer opgepakt en dat gaat nu een stuk beter! Ook ben ik fanatiek aan het fitnessen want ik barst van de energie. Zo kon eerst ik na een drukke werkdag in de zorg thuiskomen en op de bank neer ploffen en in slaap vallen nadat ik de warme maaltijd had bereid. Nu ga ik na het eten nog even een stukje fietsen of fitnessen. Nachtdiensten draaien gaat ook heel makkelijk, omdat ik geen suikerdipjes meer heb. Alle eetmomenten kan ik prima combineren met mijn drukke werk in de zorg.

Tot slot, ik ben erg blij met mijn diëtist Anke Atsma. Ze biedt een luisterend oor en benadert alles zeer positief. Ik zou Anke dan ook zeker aanbevelen!

Anke
Coach van Diana

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer