Yvonne van der Stap, 66 Jaar uit 's-Gravenhage

"Ik kan nu veel makkelijker nee zeggen!*"

De knop moest om, dat wist ik al een poosje natuurlijk, maar na de operatie aan mijn voet in 2018 ging het helemaal mis! Ik heb een lange tijd niet meer kunnen wandelen, wat ik altijd heel graag deed en doe. Niet bewegen en wel gewoon doorgaan met alles eten en drinken, dat is geen goede combinatie! De weegschaal ging steeds verder omhoog.

Toen ik hoorde dat ik voor de eerste keer oma zou worden wist ik dat ik actie moest ondernemen. Dit is het moment dacht ik! Ik wil graag een gezonde oma zijn die leuke dingen kan ondernemen met haar kleinkind.

Alleen gaat het mij niet lukken, dus ging ik op zoek naar ondersteuning. Ik had al eens over PowerSlim gelezen, maar wist niet precies wat het inhield. Wat bleek, op nog geen 100 meter van mijn huis zat diëtiste Yosta Breij, een PowerSlim coach. En dus besloot ik een afspraak te maken.

Ik heb mijn verhaal gedaan en samen hebben we een plan van aanpak opgezet! Ik ging van start en nam diverse lekkere PowerSlim producten mee naar huis. Met aanvulling van de toegestane verse producten werkt het heel goed. Ik heb ook veel gebruik gemaakt van de PowerSlim recepten, die soms erg verrassend waren en bijzonder lekker. Met de tussendoortjes en veel water drinken kon ik heel goed de dagen doorkomen.

Mijn coach wist me steeds met enthousiasme te motiveren, ook als het even iets minder ging. Mede dankzij haar en PowerSlim ben ik er bijna! Laatst heb ik mijn kledingkast opgeruimd en wat bleek: ik had nog heel veel leuke, oude kleding. Het voelde als shoppen in mijn eigen kast.

Ik ben zo trots op mezelf! Mijn leefwijze is mede door Yosta en PowerSlim anders geworden, ik kan nu veel makkelijker nee zeggen!

Yosta
Coach van Yvonne

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer