Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Theuntje Cox, 25 Jaar uit Horst

"Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelf voortzetten*"

SuperSlimmer Theuntje

Mijn naam is Theuntje, ik ben 24 jaar oud en woon op mezelf. Ik ben werkzaam als Verpleegkundige in het Laurentius Ziekenhuis op de afdeling Chirurgie. Door mijn werk als verpleegkundige werk ik onregelmatig.

Tijdens mijn vakantie in april 2018 besloot ik om iets te gaan doen aan mijn levensstijl. Mijn jongere zus die al bekend was met PowerSlim adviseerde me om dit programma ook te gaan volgen. Zo gezegd, zo gedaan. Met een flinke slok op nam ik de beslissing en ik heb me diezelfde avond opgegeven voor een kennismakingsgesprek bij Joy, een PowerSlim coach in de buurt. Er was geen weg meer terug!

Doordat ik wisselende diensten heb ziet mijn dag er altijd anders uit. PowerSlim heeft fijne en makkelijke recepten voor gerechten die je makkelijk mee kan nemen naar je werk. Door PowerSlim heb ik regelmaat gekregen in mijn eetpatroon, ondanks mijn onregelmatige werktijden. Zo nam ik vroeger bijvoorbeeld nooit een ontbijt maar ik heb nu geleerd om zes eetmomenten op een dag te plannen. Ook heb ik geleerd hoe ik de juiste keuzes kan maken. De leuke, gezellige dingen zoals uit eten met vriendinnen blijf ik nog steeds doen, maar ik weet nu welke keuzes ik kan maken.

Inmiddels heb ik een gezonde levensstijl en daar ben ik heel blij mee. Ik ben mijn zusje en coach Joy erg dankbaar!

Intussen ben ik ruim een jaar verder. Vanaf november ben ik gestopt met PowerSlim. Ik volg nu mijn eigen weg maar blijf op controle komen bij Joy. Ondanks dat ik op dit moment geen producten meer gebruik van PowerSlim kan ik met gemak mijn gezonde levensstijl doorzetten, door de regelmaat en inzichten die PowerSlim me heeft gegeven.

SuperSlimmer Theuntje 1

SuperSlimmer Theuntje 2

SuperSlimmer Theuntje 3

SuperSlimmer Theuntje 4

SuperSlimmer Theuntje 5

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Theuntje Cox, 25 jaar uit Horst "Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelf voortzetten*"

Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelfstandig doorzetten, door de regelmaat en inzichten die PowerSlim me heeft gegeven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Frédérique van Ditshuizen, 26 jaar uit Eindhoven "Ik heb routine gevonden in mijn levensstijl!*"

Inmiddels gaat dat heel goed en heb ik routine gevonden in mijn levensstijl, waardoor ik het goed vol kan houden. Ik weet nu ook goed wat ik wel of niet moet eten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer