Adinda Groeneveld 59 Jaar uit Rhoon

Ik hoop je met mijn verhaal te motiveren!*

Twijfel je nog of begin je net? Dan hoop ik je met mijn verhaal over de streep te trekken of te motiveren.

Ik ben Adinda, 58 jaar en ben in november 2019 begonnen met PowerSlim. Waarom?
Omdat ik lang gestrubbeld heb met mijn gewicht en door de overgang (waar ik al 10 jaar inzit) de laatste 2 jaar aardig was aangekomen. Ik wilde graag een gezonde levensstijl, maar had al van alles geprobeerd en niets hielp.

Op Facebook zag ik PowerSlim voorbij komen en ik dacht: ‘Wat heb ik nog te verliezen?’. Dit is mijn laatste poging en als het niet lukt, dan leg ik me er maar bij neer dat het me niet lukt om mijn doel te behalen.

Ik zocht een PowerSlim coach bij mij in de buurt, dat was Mirjam van The Better You. Ik kon gelukkig gelijk terecht voor een kennismakingsgesprek (ja, want wat in m’n hoofd zit…) op vrijdag en was overtuigd van haar goede uitleg en vriendelijkheid dat ik gelijk op maandag begonnen ben.

Ik heb dat weekend alles uit mijn voorraad kast en koelkast gehaald en aan iemand gegeven die het heel goed kon gebruiken. Dan kan ik ook niet meer in de verleiding komen door lekkere, ongezonde dingen. Jeetje, ik schrok er van… wat had ik veel verkeerde dingen in mijn kast zeg.
Ik ben groenten gaan kopen en wat denk je: ik had nu meer groenten in mijn koelkast dan dat ik in een heel jaar gehad heb. *Schaam schaam*

Op de maandag er na ben ik gelijk begonnen met het starterspakket. Dat vond ik heel handig om mee te beginnen, want je hebt dan voldoende variatie en maakt kennis met veel van de producten uit het PowerSlim assortiment.

De eerste week ging super. Ik had helemaal geen behoefte aan al die zoetigheid die ik altijd veel at. Zelfs de pasta’s waar ik dacht niet zonder te kunnen, heb ik totaal niet gemist. Nu nog steeds niet trouwens. En ook het resultaat mocht er wezen, wat was ik blij en trots!
Het ging echt super goed. Elke week ging ik langs bij Mirjam en kreeg ik veel tips over hoe nu verder. Wat ik ook heel fijn vind bij haar is dat zij ook een luisterend oor is als je niet goed in je vel zit. Dit kan ook invloed hebben op het proces en het is goed als hier ook over gepraat wordt.

En toen was mijne eerste week voorbij, en was het starterspakket op… Ik gebruikte de planner van PowerSlim waarin ik iedere dag bij hield wat ik eet. Daarin streepte ik aan wat ik echt lekker vond, minder lekker en helemaal niet lekker. Aan de hand daarvan kocht ik weer nieuwe producten voor de week er na. In het begin nam ik vaak de variatiedoosjes voor de afwisseling.

Mijn dagen zagen/zien er ongeveer zo uit:

  • Ontbijt: als ik naar mijn werk ga (4 keer per week) neem ik een croissant met cottage cheese en ham of kipfilet mee en eet dit onderweg in de auto. Als ik thuis ben neem ik kwark met de muesli of uit de variatie ontbijtdoos een product.

  • Lunch: als ik op mijn werk ben eet ik vaak een salade met de PowerSlim barbecue bites, wat schijfjes komkommer met beleg, de Powerslim toast met garnalen en avocado (mijn favoriet) of een Powerslim brood(je) met beleg. Als ik thuis ben maak ik er iets meer werk van en neem ik bijvoorbeeld de heerlijke currysoep. Ik ben er deze week achter gekomen dat deze ook lekker is met bloemkoolrijst er doorheen. Het vult echt goed en eet ik nu ook wel eens als diner.

  • Diner: oh, daar zijn zoveel heerlijke dingen die je kunt eten. Mijn favoriet is noodles met courgette, knoflook, prei, stukje rode peper en heerlijke garnalen. Even afblussen met een klein scheutje sojasaus. De omelet en zalm wrap volgens het recept uit het weekmenu in de starterspakketbrochure is ook vreselijk lekker. De zalm wrap is koud ook lekker als lunch om mee te nemen naar je werk. En niet te vergeten de venkel (had voordat ik met PowerSlim begon nog nooit van gehoord, wist niet eens hoe het er uit zag) met witvis.

  • Tussendoortje: mijn favorieten zijn de repen en koekjes, dan heb je toch een beetje het idee dat je iets lekkers hebt bij de thee. Wat ook lekker weg eet zijn de minibites. De shakes, wafels en Ready to go zijn niet voor mij weggelegd, deze vind ik niet lekker. Maar daarom vond ik het starterspakket zo fijn, zodat ik hier achter te kunnen komen. Het is voor iedereen anders wat hij/zij lekker vindt, dus ik zou zeggen: probeer het gewoon.

Met Kerst en Pasen waren er extra chocolaatjes. Heerlijk! Daar at ik er iedere dag één van, omdat ik het verdiende. Hele kleine hapjes, ik genoot van elk stukje. Voorheen zou ik een heel chocolaatje in mijn mond stoppen, en dan nog één, en nog één, enz. Je kent het wel, denk ik.

Ik praat in de verleden tijd, en weten jullie waarom… Ik heb mijn doel bereikt! Yeah!

Ik eet nog steeds koolhydraatarm maar voeg wel steeds meer toe aan mijn eetmomenten (in overleg met mijn coach). Ik hou dan in de gaten wat het doet. Tot nu toe gaat dit prima. Ik weer lekker fruit en wat noten. Pasta’s mijd ik nog even, ik gebruik nu nog de noodles van PowerSlim want die vind ik echt heerlijk.

Mirjam bedankt voor je hulp, luisterend oor en adviezen. We gaan nog even verder samen!

Ik hoop dat mijn (lange) verhaal jullie heeft kunnen motiveren/stimuleren en ik zeg: “Geloof in jezelf, hou vol, je kunt het!”

Mirjam
Coach van Adinda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer