Richard Laumen, 21 Jaar uit Echt

"Ik hield het vol doordat ik steeds meer gezonde dingen lekker vond*"

Ik ben Richard en ben 21 jaar. Voor mijn werk kom ik veel in aanraking met klanten. Ik zat niet lekker in mijn vel. En doordat ik dagelijks steeds zoveel mensen zie, ging ik me daar steeds minder prettig bij voelen.

Ik was zelf al aan de slag gegaan om wat gezonder te gaan leven maar ik wilde meer. Mijn zus volgde het PowerSlim programma en had goede resultaten. Daarom besloot ik om eens samen met haar mee te gaan naar haar PowerSlim coach.

Mijn coach Maaike gaf me uitleg over het PowerSlim programma. Samen met de producten van PowerSlim en drie keer per week sporten lukte me het om mijn doel in een paar maanden te bereiken.

Op het begin moest ik wennen dat ik minder suiker at, maar ik kon het goed volhouden doordat ik gezonde voeding steeds lekkerder begon te vinden. Daarnaast ging ik me ook steeds beter voelen.

Nu zit ik de balansfase en geeft Maaike me ook coaching hoe ik mijn doel kan behouden. Ik let nu bewuster op de voedingswaarden van mijn eten en kies voor tussendoortjes met minder koolhydraten en meer eiwitten. Ook eet ik nu veel meer groenten en volkoren producten dan eerst.  

Voedingscoach Maaike over Richard

Ik vergeet nooit meer hoe Richard in augustus 2019 samen met zijn zus binnenkwam. Hij beweerde zijn doel voor de kerst te behalen. Het mooie aan Richard is: alles wat hij zegt komt uit, doordat hij een heel sterk geloof heeft om dit ook daadwerkelijk te halen. In eerste instantie temperde ik dit een beetje omdat ik bang was dat hij teleurgesteld zou worden. Maar niets was minder waard. Het lukte hem gewoon iedere keer. Hij stelde een doel en het lukte.
Ik ben vooral heel trots op hoe Richard zijn eetpatroon echt heeft omgegooid. Hij is er veel bewuster mee bezig en weet heel goed wat hij wel en niet moet doen.

Maaike
Coach van Richard

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Carole van Herk, 36 jaar uit Vlaardingen "Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer