Marga den Balvert, 63 Jaar uit Herwen

"Ik herkende mezelf niet toen ik in de spiegel keek!*"

Ik had veel last van mijn gewicht en was altijd moe. Ik vond het vreselijk maar ik kon het niet opbrengen om er iets aan te doen. Ook aan kleding kopen had ik een hekel.

Mijn schoonzus en nichtje volgde bij voedingscoach Miranda van Miranda Shape & Weight in 's Heerenberg het PowerSlim afslankprogramma en boekte erg goede resultaten. In mei gingen we samen op vakantie en zag ik wat zij allemaal mochten eten. Dat motiveerde mij om direct na deze vakantie ook te starten met het PowerSlim programma.

Miranda heeft mij geweldig geholpen. Zij stimuleert en begeleid super en ik voelde gelijk bij haar op mijn gemak.

Het is best lastig geconfronteerd te worden met je (over)gewicht. Ik wilde nooit op foto’s omdat ik zelf niet wilde zien hoe ik eruit zag. Gelukkig heb ik nog een foto kunnen vinden uit die tijd.

Als ik de foto’s zie die Miranda van mij gemaakt heeft dan kan ik het iedereen aanraden om ook te starten met het PowerSlim afslankprogramma. Het concept is gewoon geweldig, het werkt echt en het is goed vol te houden omdat (bijna) alles lekker smaakt.

Ik ben super blij met mijn resultaat en ga zeker het eerste jaar de regelmatige controles bij Miranda volgen zodat ik ook leer hoe ik dit gewicht kan behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer