Marga den Balvert 65 Jaar uit Herwen

Ik herkende mezelf niet toen ik in de spiegel keek!*

Ik had veel last van mijn gewicht en was altijd moe. Ik vond het vreselijk maar ik kon het niet opbrengen om er iets aan te doen. Ook aan kleding kopen had ik een hekel.

Mijn schoonzus en nichtje volgde bij voedingscoach Miranda van Miranda Shape & Weight in 's Heerenberg het PowerSlim afslankprogramma en boekte erg goede resultaten. In mei gingen we samen op vakantie en zag ik wat zij allemaal mochten eten. Dat motiveerde mij om direct na deze vakantie ook te starten met het PowerSlim programma.

Miranda heeft mij geweldig geholpen. Zij stimuleert en begeleid super en ik voelde gelijk bij haar op mijn gemak.

Het is best lastig geconfronteerd te worden met je (over)gewicht. Ik wilde nooit op foto’s omdat ik zelf niet wilde zien hoe ik eruit zag. Gelukkig heb ik nog een foto kunnen vinden uit die tijd.

Als ik de foto’s zie die Miranda van mij gemaakt heeft dan kan ik het iedereen aanraden om ook te starten met het PowerSlim afslankprogramma. Het concept is gewoon geweldig, het werkt echt en het is goed vol te houden omdat (bijna) alles lekker smaakt.

Ik ben super blij met mijn resultaat en ga zeker het eerste jaar de regelmatige controles bij Miranda volgen zodat ik ook leer hoe ik dit gewicht kan behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer