Marga den Balvert, 63 Jaar uit Herwen

"Ik herkende mezelf niet toen ik in de spiegel keek!*"

Ik had veel last van mijn gewicht en was altijd moe. Ik vond het vreselijk maar ik kon het niet opbrengen om er iets aan te doen. Ook aan kleding kopen had ik een hekel.

Mijn schoonzus en nichtje volgde bij voedingscoach Miranda van Miranda Shape & Weight in 's Heerenberg het PowerSlim afslankprogramma en boekte erg goede resultaten. In mei gingen we samen op vakantie en zag ik wat zij allemaal mochten eten. Dat motiveerde mij om direct na deze vakantie ook te starten met het PowerSlim programma.

Miranda heeft mij geweldig geholpen. Zij stimuleert en begeleid super en ik voelde gelijk bij haar op mijn gemak.

Het is best lastig geconfronteerd te worden met je (over)gewicht. Ik wilde nooit op foto’s omdat ik zelf niet wilde zien hoe ik eruit zag. Gelukkig heb ik nog een foto kunnen vinden uit die tijd.

Als ik de foto’s zie die Miranda van mij gemaakt heeft dan kan ik het iedereen aanraden om ook te starten met het PowerSlim afslankprogramma. Het concept is gewoon geweldig, het werkt echt en het is goed vol te houden omdat (bijna) alles lekker smaakt.

Ik ben super blij met mijn resultaat en ga zeker het eerste jaar de regelmatige controles bij Miranda volgen zodat ik ook leer hoe ik dit gewicht kan behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer