Joke van Wijk, 68 Jaar uit Leerdam

"Ik herken mezelf weer in mijn spiegelbeeld!*"

Begin dit jaar was ik mijn overgewicht beu. Het begon me in de weg te zitten en ik was ook niet langer tevreden met mijn uiterlijk. Mijn kleding paste niet meer, ik voelde me opgeblazen en zat niet lekker in mijn vel.

In de krant viel mij een advertentie op van PowerSlim en zo kwam ik in gesprek met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde het PowerSlim programma uit en liet mij ook mijn verhaal doen. Recent heb ik wat gezondheidsproblemen gehad en Willy stelde voor om het even met de huisarts te overleggen. Ze schreef mijn huisarts een brief en gelukkig zag de huisarts geen bezwaar en kon ik beginnen met het PowerSlim afslankprogramma.

Mijn startgewicht was ruim 86 kilo. Om het maar eens krachtig samen te vatten: het is me door het PowerSlim afslankprogramma gelukt om mijn doel te behalen en het is meegevallen! Met PowerSlim ‘moet’ je zesmaal per dag eten, honger krijgen is dus geen sprake van. De meeste producten zijn erg lekker en met de recepten uit het kookboek en de PowerSlim website is het gemakkelijk om te variëren. Ook mijn man en onze vrienden vonden de maaltijden erg lekker.

We hebben een vakantieplek in Italië, waar we door het jaar heen regelmatig een paar weken verblijven. Het is me ook daar heel goed gelukt om het PowerSlimmen door te zetten. Tijdens die vakantieweken ben ik iets minder streng voor mezelf. Ik eet wat meer fruit, snoep eigenlijk niet en let op de grootte van mijn porties. Ook tijdens deze weken in Italië bleef mijn gewicht afnemen.

Zowel Willy als ik waren blij met de voortgang, maar minstens zo blij met het vetpercentage dat afnam van 40% naar 30%.

Inmiddels ben ik door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma op gewicht en ik voel me geweldig. Ik heb mijn taille terug, mijn kleding staat veel leuker, ik voel me energieker en herken mezelf weer in mijn spiegelbeeld. Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer