Jolien Versteeg, 41 Jaar uit Asperen

"Ik heb zin in ieder nieuw seizoen!*"

Net als veel anderen heb ik een Facebookaccount en vind ik het leuk om ’s avonds te kijken wat er die dag is gepost. Op enig moment zag ik Judith, een vroegere buurvrouw van me, voorbijkomen. Ze was afgevallen met PowerSlim en zag er geweldig uit.

‘Dat wil ik ook’ zei ik tegen mijn vriend. ‘Dan doe je dat toch’ was zijn antwoord. Zo kwam het dat ik een paar dagen later aan tafel zat met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde me het programma uit en het sprak me wel aan.

Zes keer per dag eten is fijn als je op een kinderdagverblijf werkt en een groot gezin hebt, want dan heb je gewoon energie nodig. Lekker veel groenten eten sprak me ook aan, want ik was al een tijdje van plan wat meer aandacht te besteden aan gezonder eten en meer tijd vrijmaken om zonder ‘pakjes en zakjes’ te koken.

Ik begon dus vol goede moed met PowerSlim. Samen met Willy stelde wij mijn streefgewicht vast. Ik zit nu zelfs iets ‘onder’ mijn streefgewicht en ben ongelofelijk blij met het resultaat. Ik wilde graag afvallen om meer zelfvertrouwen te krijgen en bijvoorbeeld weer een bikini zou durven dragen. Dat is me gelukt, ik ben nu aan het speuren naar de ideale bikini.

Ik voel me nu gezonder, blijer en zit weer ‘lekker in mijn vel’. De mensen om mij heen merken dat ook. Voor ik begon met PowerSlim had ik nog wel wat twijfels:

  • Kan ik dat wel?
  • Zal ik geen honger of ander ongemak ervaren?

Maar na een paar weken waren die twijfels helemaal weg. Door de wekelijkse begeleiding blijf je gemotiveerd en honger hoef je absoluut niet te hebben. Ook het ‘op gewicht blijven’ staat hoog in het vaandel van La Peau Satin. Vandaag kreeg ik van Willy de cursusmap ‘Gewichtsbehoud’ en we blijven elkaar het komend jaar zien. Ik ben zo enthousiast over PowerSlim dat ik het iedereen aanraad.

En door het toepassen van de richtlijnen uit de cursus Gewichtsbehoud, val ik niet meer terug. Dit gaat me heel goed af.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer