Esther Groenendijk, 48 Jaar uit Oudewater

"Ik heb weer energie en zelfvertrouwen!*"

Hallo, ik ben Esther, moeder van 2 kinderen en werkzaam in de zorg. Na veel pogingen en mislukkingen met betrekking tot afvallen, ben ik via een collega in aanraking gekomen met PowerSlim. Zij heeft me verteld over het programma en ik werd steeds enthousiaster. Het feit dat ik vrij normaal met mijn gezin mee kon eten, sprak mij erg aan.

In april 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een informatief gesprek bij Annemarie van Beauty Smart in Woerden. Daar werd het programma uitgelegd en ik vertrok met het starterspakket in de hand richting huis. Thuis heb ik alles eens goed doorgelezen, de producten bekeken en ik zag het helemaal zitten om de volgende dag te beginnen. Wat veel keuze in producten was er. Ik vond niet alles even lekker uit het starterspakket, maar het was goed vol te houden en ik had geen honger omdat je zes keer per dag een eetmoment hebt.

Na een week had ik weer een afspraak en het moment van de weegschaal… ik was al afgevallen in één week! Het afvallen ging zo goed dat de eerste kilo’s er binnen mum van tijd af waren. Dat was de stimulans om verder te gaan. De ene week viel ik meer af dan de andere week, maar het was eraf!!! Met de goede en enthousiaste begeleiding van de coaches van Beauty Smart is het me gelukt om mijn streefgewicht te bereiken en ik voel me super goed. Ik heb weer meer energie en zelfvertrouwen!

Ik zit nu in de opbouwfase naar een normaal voedingspatroon met minder PowerSlim producten per dag en dat gaat goed. Natuurlijk zal ik altijd moeten blijven letten op wat ik eet, maar het gaat me zeker lukken om het zo te houden. Als ik het even niet meer weet, de motivatie weg is of wanneer ik een vraag heb kan ik altijd een berichtje sturen. Vaak heb ik al heel snel antwoord, zelfs in het weekend!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer