Désirée & Caroline 27 Jaar uit Beusichem

Ik heb veel meer plezier in mijn leven!*

Désirée: “Het was in de zomer dat ik me realiseerde dat ik niet langer een 'stevig', maar een 'dik' meisje was. Ik was met mijn ouders op vakantie in de Franse Alpen en kon ze niet bijhouden met wandelen. Klimmen lukte me nauwelijks, ik raakte buiten adem, had het ongelofelijk warm en mijn knieën deden pijn.

Na thuiskomst besloot ik nu echt aan mijn gewicht te gaan werken. Eerder had ik wel eens in mijn eentje afvalpogingen gedaan, maar de verloren kilo's zaten er zo weer aan. Ik ging dus op zoek naar een methode die helemaal bij mij zou passen. Via Facebook kwam ik op de website van PowerSlim terecht en die methode sprak me erg aan. Zes maal per dag eten, voldoende water drinken, 3-4 ons groenten en vlees/vis of eieren bij de lunch en/of het avondeten én in een mooi tempo afvallen onder persoonlijke begeleiding, dat leek me wel wat.

Ik kon al snel terecht bij La Peau Satin in Leerdam voor een intakegesprek met Willy van Loon. Het was inmiddels 1 december en ik had het geluk dat er een leuke actie liep. Het klikte gelijk tussen Willy en mij. Ze legde het programma goed uit en gaf ook aan hoe belangrijk het is dat mijn omgeving (ik woon nog bij mijn ouders) me zouden steunen. Mijn ouders stonden helemaal achter mijn besluit om te gaan afvallen en ook zij hebben me constant gemotiveerd. Mijn vader ging met me sporten op de fitness toestellen die we zelf op zolder hebben en mijn moeder zorgde ervoor dat alle etenswaren die niet 'PowerSlim proof' waren, uit het zicht stonden. Mijn moeder Caroline raakte zelfs zo enthousiast dat ze ook is gaan afvallen met PowerSlim.”

Caroline: “Eigenlijk had ik me eerder niet echt serieus met mijn gewicht bezig gehouden. Ik wist wel dat ik iets te zwaar was, maar dacht er geen last van te hebben. Ik merkte dat het klimmen in de bergen me zwaar viel. Later dat jaar bleek, bij een bezoek aan de huisarts, dat mijn bloeddruk aan de hoge kant was. Ik zag Désirée goed afvallen door PowerSlim. En we zagen haar gezonde, gevarieerde maaltijden eten en van lekkere tussendoortjes genieten. In januari (binnen een maand dus) was ze al zo goed afgevallen, dat ik besloot een poosje met haar mee te PowerSlimmen.”

Désirée: “Ik merk net als mijn moeder al veel resultaat en ik voel me super. Ik ga nog even door, tot ik op mijn doel heb bereikt. Maar dat ga ik zeker halen.

De weegmomenten waren altijd gezellig en informatief. De weegschaal gaf eigenlijk altijd een lager gewicht aan. De paar keer dat dat niet zo was, vroeg Willy goed door naar de gebeurtenissen in de week ervoor en zochten we samen naar een goede strategie voor de komende week. Ook tussen de consulten door konden we haar altijd bellen of een email of Whatsapp bericht sturen. Als je naar de cijfers kijkt, ben ik niet alleen afgevallen, maar is mijn ook mijn vetpercentage gedaald naar 26,7%. Mijn visceraal vetniveau is gedaald van 8.0 naar 2.0.

Natuurlijk ben ik trots op die cijfers, maar die illustreren maar ten dele hoe ik me voel. Ik voel me geweldig, heb veel meer plezier in mijn leven, vind het heerlijk om kleding te gaan kopen, alles staat veel leuker. Daarnaast ben ik veel sterker geworden en in staat goede keuzes te maken op het gebied van voeding en beweging. Dit heb ik allen te danken aan het PowerSlim afslankprogramma en de geweldige begeleiding van Willy van Loon.

We zijn net terug van onze vakantie in de bergen en we voelen ons heerlijk. Vorig jaar bijvoorbeeld, hebben we maar 9 (relatief lichte) bergtochten gemaakt. Dit jaar waren dat er 15 en waren het veel langere en zwaardere tochten. We vinden het heerlijk en gaan lekker trainen om volgend jaar samen nog actiever te kunnen meedoen.”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer