Ann Kennes 56 Jaar

Ik heb veel leuke kleren gekocht, in een maat minder!

Ik voelde me niet meer zo goed in mijn vel. Naar vakantiefoto's kijken was ook al niet meer zo fijn. Ik werk een leuke kledingboetiek maar leuke kleding voor mezelf kiezen werd alsmaar moeilijker. Dus besloot ik contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mijn afslankdoel stelde ik niet heel hoog, want ik was overtuigd dat afvallen moeilijk was. Meer dan dat zou ik zeker niet kwijtraken. Kan je geloven hoe verrast ik was dat afvallen veel vlotter bleek te gaan?!

Ik ging aan de slag met het PowerSlim programma onder begeleiding van mijn coach en ik ontdekte al snel dat ik niet bang hoefde te zijn om honger te krijgen, ik mocht namelijk echt lekker eten. Voldoende ook! En daarbij ging ik mezelf steeds beter voelen. Mijn doel bereikte ik al erg snel en dus durfde ik mijn streefgewicht aan te passen. Het komt mijn gezondheid alleen maar ten goede. Ik voel me fitter en energieker en ook shoppen is weer leuk.

Dit jaar ligt mijn focus vooral op gewichtsbehoud, zo ga ik één keer per maand nog op consult bij mijn PowerSlim coach. Dat is de eerste stok achter de deur. Dit resultaat wil ik behouden en dus kan ik nog wat extra kennis gebruiken, rond evenwicht bewaren, etiketten lezen, op vakantie gaan, valkuilen, etc.

Ik werk zelf in de modesector en vind het super om weer leuke kleren te kunnen dragen. Ik heb al heel wat leuke kleren gekocht in een maat minder, dus ben ik meer dan 100% gemotiveerd om de kilo’s er af te houden! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer