Hanneke Kaal 53 Jaar uit Arnhem

Ik heb veel geleerd en weet zeker dat ik het alleen ook kan*

Ik ben op 4 januari, 3 dagen voor mijn verjaardag, begonnen met PowerSlim omdat mijn vriendin zo enthousiast was over het concept. Zij was zelf in december begonnen! Het was geen crashdieet, maar een manier van een gezond leren eten met veel groenten en voldoende eetmomenten.

De eetstoornis van mijn dochter

Ik zat het laatste jaar niet lekker meer in mijn vel, ik at te veel en snoepte heel veel. En dat alles ter compensatie van mijn dochter die sinds drie jaar een eetstoornis, orthorexia, heeft en bijna vegan is, waardoor de keuzes heel beperkt worden. Eten was sinds die tijd bij ons een strijd binnen het hele gezin. Ik at met haar mee en daarna nog wat ik écht lekker vond. Zij dacht dat je ziek werd van suiker, ik snoepte me suf om te laten zien dat dat niet zo was.

Ik wist niet meer wanneer ik het goed deed en werd zwaarder en ongelukkiger. Op een gegeven moment had ik de grens bereikt, het werd tijd dat ik grip kreeg op mezelf en eten, en vooral gezonder ging eten. Mijn PowerSlim coach Janiek vond mijn verhaal een uitdaging, ik wist natuurlijk al veel over voeding door mijn dochters eetstoornis, maar maakte toch verkeerde keuzes. Ze wist de gevoelige kanten te raken en mij zo te begeleiden naar een gezonde leefstijl, heel blij mee!

Het voelt bevrijdend!

Ik vond alle producten lekker en kon voldoende eten, ik at zelfs meer dan ik normaal deed! Ik had voor mezelf een doel gesteld, maar het ging zo makkelijk en fijn dat ik na 8 weken al op mijn streefgewicht zat en ik mijn doel naar beneden bijstelde.

Het voelt bevrijdend, ik voel me veel gezonder en fitter en heb echt mijn draai gevonden in deze nieuwe leefstijl. Ik varieer met alle groenten en snack af en toe een hartig PowerSlim tussendoortje, zoals de Parmezaan-rozemarijn snack in plaats van te graaien in de droppot. Ik ben ook elke dag gaan wandelen.

Dit gevoel laat ik niet meer los

Nu ga ik nog 1 keer per maand naar mijn coach. De persoonlijke begeleiding vanaf het begin was zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is. Maar ik heb veel geleerd en weet zeker dat ik het alleen ook kan. Ik mag altijd appen als het nodig zou zijn. Ik heb al meerdere mensen over PowerSlim verteld en raad het iedereen aan die het horen wil! Mijn dochter is ook trots op me en ik ben heel blij met mijn teruggevonden nieuwe mij. Dat gevoel laat ik niet meer los, dus deze levensstijl blijft, zeker weten! Janiek en PowerSlim, heel erg bedankt!

Janiek
Coach van Hanneke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer