Maud Leerintveld 24 Jaar uit Rosmalen

Ik heb vaak voor de spiegel staan huilen*

Al jaren was ik ontevreden over mijn lichaam. Als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig van wat ik zag. Ik heb dan ook vaak genoeg voor de spiegel gehuild omdat ik er zo van baalde.

Ik had al allerlei manieren geprobeerd om iets aan mijn eetpatroon te doen, maar niks bracht me het gewenste resultaat. Ik ging op zoek naar iets anders, iets dat bij mij paste. Mijn moeder had het PowerSlim programma gevolgd bij Super Shape. Dat was haar goed bevallen en het resultaat was super. Dat wilde ik ook heel graag! Maar omdat ik al zoveel pogingen had gedaan vond ik het lastig om het vertrouwen in mezelf terug te krijgen. Want waarom zou het dit keer wel lukken?

Gelukkig heeft mijn coach Michelle me het vertrouwen in mezelf teruggegeven, door samen in gesprek te gaan en te kijken wat wel en niet bij mij past. Na een maand had ik de knop volledig omgezet en was ik niet meer te stoppen!

Tijdens het PowerSlim programma at ik veel groente, daar hield ik altijd al van. Ik heb het geluk dat mijn vader kok is van beroep en ook veel verstand heeft van voeding. Daardoor bedachten we samen de lekkerste recepten en experimenteerden we met allerlei koolhydraatarme gerechten. Ik merkte dat het koken veel makkelijker en sneller ging dan voor het PowerSlim programma. Mijn favoriete PowerSlim product is echt de Melk chocolade chunk! Heel makkelijk en fijn mee te nemen in je tas. De PowerSlim Barbecue chips waren een uitkomst voor ’s avonds op de bank tijdens mijn favoriete tv-series. Zo had ik het idee dat ik mee kon doen met de rest.

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik me nu veel beter voel. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf. Mijn kledingstijl is dan ook erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Na het bereiken van mijn doel heb ik mezelf getrakteerd op heel veel leuke, nieuwe kleren.

Tijdens het PowerSlim programma heb ik eigenlijk vrij weinig uitdagingen gehad. Doordat ik goed werd begeleid en ik de knop voor mezelf had omgezet, ben ik zonder slag of stoot door het programma heen gevlogen! Waar ik wel nog steeds een zwak voor heb zijn harde broodjes, zoals Italiaanse bollen of stokbrood. Dat is het enige koolhydraatrijke product wat ik gemist heb! Gelukkig hielden de mensen om mij heen daar rekening mee door deze achterwege te laten.

Een eye-opener voor mezelf was wel dat ik steeds meer plezier kreeg in wandelen. Dan liep ik een rondje om het park, vlakbij mijn huis. Dit is nu overigens echt een hobby geworden. Ik merk nu pas hoe fijn het is om lekker te gaan wandelen.

Mijn tip voor iedereen die graag gezonder wil leven: Laat je niet afleiden door mensen die zeggen “Ach, ben je nu weer aan het diëten?” of “Kom op joh, je mag toch wel één stukje chocolade?”. Dat vond ik echt hele vervelende opmerkingen. Ik ben daarom dus uit gaan leggen wat voor effect het heeft op mijn lichaam als ik wél een stukje chocolade zou nemen, namelijk dat ik uit de vetverbranding (ketose) raak. Mensen vonden dit uitgebreide antwoord niet altijd even leuk waardoor ze op een gegeven moment de opmerkingen achterwege lieten.

O ja, en als je lekker gaat uit eten geef dan aan dat je een  koolhydraatarm dieet volgt en daarom de sauzen apart geserveerd wil hebben (Dit is ook een voordeel voor de mensen waarmee je uit eten bent, zij krijgen dan meer saus! ;-) )

Michelle
Coach van Maud

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer