Sonja Konings 59 Jaar uit Schinnen

Ik heb ook geleerd om weer te corrigeren!*

Hallo, mijn naam is Sonja Konings en overgewicht heerst in mijn familie. Mijn vader was te zwaar, mijn broer en zus ook. De tantes van mijn vaders kant waren alle 7 boven de 100 kilo. Mijn moeder had wel een gewoon postuur, maar was dan ook elk voorjaar “op dieet”.

Zelf schommel ik ook altijd, maar eind 2017 voelde ik dat het de verkeerde kant uit ging. Niet gek ook, aangezien ik drie keer per week uit eten ging. Vaak 7-gangen diners met bijpassende wijnen. Elke maandagochtend beloofde ik mezelf: nu begin ik, maar die gedachte was ik ’s avonds alweer kwijt.

Tijdens het shoppen kwam voor mij het moment dat ik besloot dat er iets moest gebeuren. Ik weet dat ik kan afvallen, maar dat ik ook weer even snel aankom als ik klaar ben met een dieet. Ik besloot dan ook om het anders aan te pakken en ben (gelukkig) uitgekomen bij Juliënne Vaessen, zij werkt met PowerSlim. Voorheen had ik ook al van alles geprobeerd, maar vaak waren deze producten heel eentonig en saai.

Bij PowerSlim was dat meteen anders. Via het starterspakket kon ik alles uitproberen en ik was verrast over de verscheidenheid aan producten. De boodschappenlijstjes, het kookboek en de recepten van Juliënne inspireerden mij om enthousiast in de keuken lekkere maaltijden klaar te maken. Zo kwam ik op een lekkere manier steeds dichterbij mijn doel.

Inmiddels ben ik ruim twee maanden verder en nog steeds in balans. Ik blijf nog een jaar maandelijks onder controle; dat is de stok achter de deur die ik echt nodig heb. Want mijn sociale leven gaat natuurlijk gewoon door. Ik heb nu wel geleerd om de juiste keuzes te maken als we uit eten gaan, en ook geleerd om meteen te corrigeren als het even een periode wat minder ging. Want ik wil niet meer terug naar hoe het eerst was. Gelukkig helpt Juliënne me hier nog steeds bij.

Julienne
Coach van Sonja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer