Miranda Kemp 37 Jaar uit Montfoort

Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*

In januari 2019 heb ik mijzelf een doel gesteld: voordat ik in december 2019 op vakantie zou gaan naar Gran Canaria wilde ik graag weer lekker in mijn vel zitten. Ik besloot een dieet te gaan volgen dat ik al een keer eerder had gevolgd, maar dit keer helaas zonder enkel resultaat. Ik heb nog een paar andere diëten geprobeerd, maar helaas allemaal zonder succes. Dat was zo frustrerend. Ik wilde heel graag een gezond eetpatroon vinden waarmee ik mijn doel kon bereiken, want ik was niet meer gelukkig met hoe ik eruit zag.

In september 2019 sprak ik met verschillende mensen die het PowerSlim programma hadden gevolgd en die het wel gelukt was om hun doel te bereiken. Doordat ik al van alles had geprobeerd maar er geen resultaat mee heb bereikt en deze mensen sprak die het wél lukte, dacht ik: ‘Dat ga ik ook doen!’. Gelijk heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en ben ik gestart met mijn nieuwe levensstijl. En met succes, voordat ik op vakantie ging naar Gran Canaria had ik mijn doel bereikt!

Wat ik fijn vond aan het PowerSlim programma was de structuur die het met zich mee brengt. Je weet van te voren wat je gaat eten en welke tussendoortjes je kan nemen. In het begin maakte ik een lijstje per dag wat ik ging eten. Ik maakte dan een doosje met de producten die ik die dag nodig had.

Ook de persoonlijke begeleiding van mijn coach vind ik super fijn. Iedere week had ik een afspraak met haar en had ze altijd nog wat extra tips voor me. Ze stuurde me regelmatig lekkere recepten door die ik dan ging uitproberen. Daardoor had ik ook veel variatie in mijn eetpatroon. Maar ook als ik vragen had of juist een moeilijk moment, kon ik haar altijd een berichtje sturen. Dat ze altijd voor me klaar staat en ik haar een appje kon sturen op die moeilijke momenten, heeft mij heel erg geholpen!

Ze heeft me geleerd om anders te kijken naar eten. Voorheen sloeg ik nog wel eens een maaltijd over, maar dat doe ik nu niet meer. Mijn grootste eyeopener was dat je met een andere levensstijl ook super lekker kunt eten, maar dan veel gezonder. En doordat ik meer eiwitten eet, zit ik langer vol.

Door het PowerSlim programma heb ik een hele nieuwe levensstijl aangeleerd. Voorheen vond ik het lastig als ik bijvoorbeeld een feestje had. Ik nam altijd een wijntje en wist niet goed wat ik dan kon eten. Tijdens het uit eten gaan maakte ik ook niet altijd de juiste keuzes.

Nu kijk ik van tevoren in mijn agenda welke afspraken ik heb staan en dan ga ik aan de hand van die afspraken een plan maken waar ik wat mag zondigen. En wanneer ik wat strenger ga zijn. Dat is voor mij een goede stimulans en dat maakt ook dat ik nu extra geniet als ik bijvoorbeeld een taartje neem of een glas wijn drink. Daarnaast kan ik nu ook goede keuzes maken tijdens het uit eten gaan.

Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon. Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.  Als ik vroeger meerdere keren per week naar de supermarkt ging, dan haalde ik vaak nog wel iets wat niet op het lijstje stond. En dat was meestal niet iets gezonds.

Nu voel ik me echt super! Ik kom niet snel meer in de verleiding om te snoepen. Eerst had ik ook momenten dat ik chagrijnig werd als ik honger had. Doordat ik nu anders eet heb ik dat niet meer.

Een tip die ik graag aan anderen zou meegeven: plan gewoon eens een intakegesprek om er achter te komen of PowerSlim iets voor je is. Ik heb zo lekker gegeten dat het voor mij helemaal niet voelde als een dieet!

Annemarie
Coach van Miranda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer