Laura Euser, 39 Jaar uit Oudewater

"Ik heb nu een andere mindset!*"

Een bijzondere cruise vakantie was mijn doel! Ik wilde met meer zelfvertrouwen rond kunnen lopen in zomer- en badkleding. Ik heb veel diëten geprobeerd maar niets werkte voor de lange termijn.

Op Facebook las ik over Beauty Smart in Woerden en PowerSlim. Nadat ik er het een en ander over had gelezen, er via via meer over te weten ben gekomen én omdat Beauty Smart ging starten in mijn woonplaats Oudewater, heb ik besloten om een afspraak te maken. Vooral het anders leren eten, de wekelijkse coaching en het effect op lange termijn spraken mij aan.

Begin november 2016, tijdens de intake met Annemarie van Beauty Smart, bleek dat ik de eerste klant in Oudewater was. Ik twijfelde... de feestdagen komen eraan. Sinterklaas, kerst, Oud en Nieuw... Zal ik toch niet wachten tot daarna?! Nee, mijn knop was om! Ik wilde de helft van mijn streefgewicht bereiken voordat ik in februari 2017 op vakantie ging. En dat is gelukt! Ik ben hier zelfs voorbij gegaan. De feestdagen en mijn vakantie ben ik heel goed doorgekomen. Annemarie heeft mij geleerd om met verleidingen om te gaan en voor de vakantie een 'plan' te maken waar je je aan gaat houden. Dit heeft mij enorm geholpen. Ik ben tijdens 2 weken vakantie maar een heel klein beetje aangekomen.

Bijna iedere dag krijg ik wel een compliment en de vraag 'Hoe heb je dat gedaan?' Dat geeft me energie! Ik raad iedereen, die niet lekker in z'n vel zit vanwege zijn of haar gewicht, aan om een afspraak te maken. Je leert niet alleen anders eten, maar door de wekelijkse coaching krijg je ook een andere mindset. Alles is bespreekbaar en je hebt heel veel keuze in producten. Er zit altijd wel iets bij dat je lekker vindt.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht helemaal bereikt en zit ik in de stabilisatiefase. Ik keek iedere keer weer uit naar het wekelijkse weegmoment. Ook de coaching, tips en recepten had ik niet willen missen. Zonder Annemarie was dit me niet gelukt! Ik kan haar altijd appen, ook nu ik in de stabilisatiefase zit en maar één keer per maand een afspraak heb. Daar ben ik ook heel blij mee, zo blijft ze mijn 'stok achter de deur' die ik voorlopig nog even nodig heb.

Als je de stap hebt genomen om af te vallen, is het logisch dat je kleding ook aangepast moet worden. Het is heerlijk dat je een kleinere kledingmaat hebt en zelfs in Laura’s situatie zelfs meerdere maten kleiner aan kunt trekken. Maar het kan ook lastig zijn om te bepalen wat jou het beste staat als je afgevallen bent. Beauty Smart begeleidt klanten al jaren naar een gezond gewicht op locatie Woerden. Op locatie Oudewater heeft Annemarie haar tweede vestiging geopend, waar Laura de eerste klant was. Daarom hebben we als verrassing Laura een fotoshoot en stylingsadvies cadeau gegeven! Tijdens de Fotoshoot van Beauty Smart hebben we Laura in het zonnetje gezet.

Beauty Smart en Just Your Style werken namelijk samen om jou te helpen vanaf de eerste dag dat je begint met afvallen. We laten je stralen van binnen en van buiten.

Advies van Emanuela Giorgi van Just Your Style
Hierbij een kort verslagje hoe het advies tot stand is gekomen. Laura is een mooie, lange vrouw met een krachtige uitstraling, die toch bewust kiest voor bepaalde kledingstukken. Wanneer iemand lang is denkt men al snel dat je dan ook alles kunt dragen, wat kleur, stijl en materialen betreft. Toch is het juist bij deze dames belangrijk om te weten hoe de botstructuur van het lichaam is.

Ik hoor mensen al lachen, maar ik ga het toch uitleggen. De botstructuur bepaalt namelijk welke materialen je wel of niet kunt hebben. Grove of fijne stoffen, grove print of een fijn printje. Misschien herken je het wel, je draagt een kledingstuk maar je ziet er toch iets ‘geks’aan… Dit is nu typisch een gevalletje fijne botstructuur met een grove stof bij een lange lengte. Ook bij Laura bleek uit een berekening dat zij een fijne botstructuur heeft en ook altijd heeft gehad.

Voor Laura hebben we daarom gekozen voor een mooie zwarte Cupro broek met bijpassend blouse-jasje. Dit draagt makkelijk, is kreukvrij en valt mooi soepel. Dit jasje is goed te combineren met verschillende printjes, zoals wij bijvoorbeeld gedaan hebben met een bloem- of streepprint. Door er een sneaker onder te dragen maak je het geheel sportief, maar met een schoen met sleehak maak je het geheel wat netter. De kleuren rood en geel maken het geheel krachtig en creatief.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer