Karin van Binsbergen 63 Jaar uit Etten-Leur

Ik heb nog steeds contact met mijn coach*

Zoals bij waarschijnlijk velen van ons, kwamen er kilootjes aan tijdens de eerste corona lockdown. Het moest immers gezellig zijn! Het resultaat: ik was niet meer tevreden met mijn lijf. 

Ik besloot om hulp te vragen van een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Dit was Jeanine Houtepen in Etten-Leur. Een warme persoonlijkheid, liet mij binnen in haar sfeervolle praktijkruimte. Na een intake, het beantwoorden van een uitgebreide vragenlijst, kwam het spannende weegmoment! Toch wel iets te zwaar...

“Daar gaan we samen iets aan doen!” Heerlijk positief toch, Samen! 

Het PowerSlim programma werd uitgelegd op een professionele manier, lekker duidelijk. Met een volle tas ging ik weer naar huis om te beginnen. Had ik vragen, geen probleem even een appje en ik kreeg mijn antwoord.  

De producten van PowerSlim vond ik erg fijn en makkelijk en ook de recepten waren lekker! En nu ik mijn doel bereikt heb, houd ik nog steeds contact met Jeanine. Zo zorgen we er samen voor dat het me ook lukt om mijn gezonde eetpatroon te behouden en in balans te blijven.

Dus ben je op zoek naar een warme, professionele, goed luisterende coach, die ook nog heel veel weet van het menselijk lichaam, dan is Jeanine zeker een aanrader. Dankjewel Powervrouw!  

Jeanine
Coach van Karin

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer