Vanessa Geluk 44 Jaar uit Herwijnen

Ik heb net zoveel energie als mijn kinderen!*

Mijn jongste zoontje was bijna een jaar en nog steeds had ik het idee dat ik aankwam van de zwangerschap. Ik voelde mij futloos, moe en had last van mijn linkerknie. Kortom, ik zat niet lekker in mijn vel.

Na de vakantie was ik bereid wat kritischer naar mezelf te kijken en moest ik vaststellen dat ik gewoon te zwaar was. Ik besloot niet langer te wachten om actie te ondernemen. Mijn schoonzus Vera was goed afgevallen met het PowerSlim programma en was heel tevreden over de producten en de begeleiding van La Peau Satin in Leerdam.

Zo zat ik half augustus bij voedingscoach Willy aan tafel en liet ik mij informeren over PowerSlim. Het werd mij duidelijk dat ik echt een omslag moest maken: 6 keer op een dag eten, dagelijks 3 á 4 ons groenten en veel water drinken. Maar ik wilde gelijk doorpakken en ben er helemaal voor gegaan.

Gelukkig ging ik iedere week vrolijk de deur uit bij La Peau Satin. Ik vond het programma heel goed vol te houden. De producten smaken erg lekker en het assortiment is zeer uitgebreid. Er zijn tussendoortjes en als de kinderen iets snoepen, kan ik gezellig meedoen. Ook bij het uit eten gaan heb ik mij goed kunnen redden.

Inmiddels ben ik mijn gewicht aan het stabiliseren. Ik ben reuzeblij met alles wat ik heb geleerd en dat ga ik blijven toepassen. Veel minder snoepen, iets minder brood, aardappeltjes en rijst en véél meer groenten eten.

De pijn in mijn linkerknie is gelukkig weg en ik heb net zoveel energie als mijn drie kinderen bij elkaar.

Wil jij ook afvallen? Zoek niet verder en start met PowerSlim zou ik zeggen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer