Vanessa Geluk, 42 Jaar uit Herwijnen

"Ik heb net zoveel energie als mijn kinderen!*"

Mijn jongste zoontje was bijna een jaar en nog steeds had ik het idee dat ik aankwam van de zwangerschap. Ik voelde mij futloos, moe en had last van mijn linkerknie. Kortom, ik zat niet lekker in mijn vel.

Na de vakantie was ik bereid wat kritischer naar mezelf te kijken en moest ik vaststellen dat ik gewoon te zwaar was. Ik besloot niet langer te wachten om actie te ondernemen. Mijn schoonzus Vera was goed afgevallen met het PowerSlim programma en was heel tevreden over de producten en de begeleiding van La Peau Satin in Leerdam.

Zo zat ik half augustus bij voedingscoach Willy aan tafel en liet ik mij informeren over PowerSlim. Het werd mij duidelijk dat ik echt een omslag moest maken: 6 keer op een dag eten, dagelijks 3 á 4 ons groenten en veel water drinken. Maar ik wilde gelijk doorpakken en ben er helemaal voor gegaan.

Gelukkig ging ik iedere week vrolijk de deur uit bij La Peau Satin. Ik vond het programma heel goed vol te houden. De producten smaken erg lekker en het assortiment is zeer uitgebreid. Er zijn tussendoortjes en als de kinderen iets snoepen, kan ik gezellig meedoen. Ook bij het uit eten gaan heb ik mij goed kunnen redden.

Inmiddels ben ik mijn gewicht aan het stabiliseren. Ik ben reuzeblij met alles wat ik heb geleerd en dat ga ik blijven toepassen. Veel minder snoepen, iets minder brood, aardappeltjes en rijst en véél meer groenten eten.

De pijn in mijn linkerknie is gelukkig weg en ik heb net zoveel energie als mijn drie kinderen bij elkaar.

Wil jij ook afvallen? Zoek niet verder en start met PowerSlim zou ik zeggen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer