Kimberley Smid, 33 Jaar uit Rhenoy

"Ik heb mijzelf weer teruggevonden!*"

En dan heb je een zoontje, maar ook flink nog wat ‘zwangerschapskilo’s’ rond je taille. Na de bevalling begon ik gelijk met het letten op mijn eten, calorieën tellen en gezonde keuzes maken. Daarmee verdwenen wel wat kilo’s, maar dat vond ik niet genoeg. Ik wilde er weer uitzien als voor mijn zwangerschap. Ik wilde weer eens een spijkerbroek aan!

Het ging me niet alleen om mijn uiterlijk. Ik kon eigenlijk niet meer goed bewegen. Ik wilde weer gezonder zijn en voelen. Ik overlegde met mijn man en samen besloten we dat ik mijn overgewicht te lijf zou gaan onder professionele begeleiding.

De moeder van een vriendin was goed afgevallen met PowerSlim en raadde mij om contact op te nemen met Willy van Loon. Willy is eigenaresse van PowerSlim center La Peau Satin in Leerdam. De lente was net begonnen toen ik mijn eerste afspraak had. Ik snapte het principe van PowerSlim meteen; je hoeft geen calorieën te tellen en zeker niet minder te gaan eten. Je leert namelijk hoe je anders kan gaan eten. Je eet koolhydraatarme en eiwitrijke producten. 6 keer op een dag – 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Je mag veel groenten eten en ook vlees, vis, kip, eieren, kwark en nog veel meer. Verder goed water drinken en zowel je rust als beweging nemen.

Ik besloot om te starten en sprak met Willy af dat we elkaar eerlijk zouden benaderen. Ik zou aangeven als ik zou smokkelen en Willy zou ingrijpen als ze de indruk kreeg dat het programma bij mij niet zou aanslaan.

Zowel het PowerSlimmen als de wekelijkse consulten hebben mij veel gebracht. Ik ben goed afgevallen en dat in de periode dat mijn zwangerschapsverlof afliep en ik weer ging werken, kort op vakantie ging en in een verhuizing die veel onrust en extra werk kostte.

Waar ik vroeger in tijden van stress naar de snoeppot zou grijpen had ik nu juist steun aan de structuur van het PowerSlimmen. Die 6 eetmomenten geven telkens weer energie. De kilo’s ben ik kwijt en ik heb mijzelf weer teruggevonden. Ik voel mij fit, energiek en ben blij met iedere nieuwe dag. Wil jij ook afvallen? Dan kan ik je PowerSlim zeker aanraden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer