Kimberley Smid 35 Jaar uit Rhenoy

Ik heb mijzelf weer teruggevonden!*

En dan heb je een zoontje, maar ook flink nog wat ‘zwangerschapskilo’s’ rond je taille. Na de bevalling begon ik gelijk met het letten op mijn eten, calorieën tellen en gezonde keuzes maken. Daarmee verdwenen wel wat kilo’s, maar dat vond ik niet genoeg. Ik wilde er weer uitzien als voor mijn zwangerschap. Ik wilde weer eens een spijkerbroek aan!

Het ging me niet alleen om mijn uiterlijk. Ik kon eigenlijk niet meer goed bewegen. Ik wilde weer gezonder zijn en voelen. Ik overlegde met mijn man en samen besloten we dat ik mijn overgewicht te lijf zou gaan onder professionele begeleiding.

De moeder van een vriendin was goed afgevallen met PowerSlim en raadde mij om contact op te nemen met Willy van Loon. Willy is eigenaresse van PowerSlim center La Peau Satin in Leerdam. De lente was net begonnen toen ik mijn eerste afspraak had. Ik snapte het principe van PowerSlim meteen; je hoeft geen calorieën te tellen en zeker niet minder te gaan eten. Je leert namelijk hoe je anders kan gaan eten. Je eet koolhydraatarme en eiwitrijke producten. 6 keer op een dag – 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Je mag veel groenten eten en ook vlees, vis, kip, eieren, kwark en nog veel meer. Verder goed water drinken en zowel je rust als beweging nemen.

Ik besloot om te starten en sprak met Willy af dat we elkaar eerlijk zouden benaderen. Ik zou aangeven als ik zou smokkelen en Willy zou ingrijpen als ze de indruk kreeg dat het programma bij mij niet zou aanslaan.

Zowel het PowerSlimmen als de wekelijkse consulten hebben mij veel gebracht. Ik ben goed afgevallen en dat in de periode dat mijn zwangerschapsverlof afliep en ik weer ging werken, kort op vakantie ging en in een verhuizing die veel onrust en extra werk kostte.

Waar ik vroeger in tijden van stress naar de snoeppot zou grijpen had ik nu juist steun aan de structuur van het PowerSlimmen. Die 6 eetmomenten geven telkens weer energie. De kilo’s ben ik kwijt en ik heb mijzelf weer teruggevonden. Ik voel mij fit, energiek en ben blij met iedere nieuwe dag. Wil jij ook afvallen? Dan kan ik je PowerSlim zeker aanraden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer