Geeske Mulder, 54 Jaar uit Leerdam

"Ik heb mijn balans gevonden!*"

Als een hele poos vertelde ik mezelf dat ik een gezondere levensstijl wilde. Mijn conditie liet te wensen over en als ik in de spiegel keek, was ik niet blij.

Willen en doen is niet hetzelfde, dat heb ik wel gemerkt. In juni 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Willy van La Peau Satin in Leerdam. Dat gesprek verliep open en prettig. Vol goede voornemens ben ik met het PowerSlim starterspakket naar huis gegaan.

De zomer van 2018 was lang en warm – en ik kon me er niet toe zetten met het programma te beginnen. In september belde Willy me nog een keer op en zei: kom nog eens langs Geeske, dan fris ik je geheugen op en daarna begin je gewoon. Dit was net het zetje dat ik nodig had!

Zo begon ik dus in september met mijn nieuwe gezonde leefstijl. Ik wilde het niet alleen, ik ging het ook doen! In het begin was het even zoeken: wat vind ik lekker en hoe ga ik het organiseren om 6x op een dag te eten. Maar na een week of 4 had ik mijn ritme gevonden.

De wekelijkse weegmomenten gaven mij rust en vertrouwen en ook vreselijk veel zin om door te gaan. Ik heb er veel van geleerd – kennis over voeding, maar ook inzicht in mijn eigen gedrag.

Ik had zoveel plezier in het traject! Er waren weken, dat ik me wat minder strikt aan het programma hield, bijvoorbeeld in december en tijdens onze vakantie naar Rome. Maar daarna vond ik het fijn om mezelf weer te herpakken. En dat lukte ook. Ik heb zelfs mijn doel bijgesteld omdat het veel makkelijker ging dan ik verwacht had.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en dat voelt geweldig. Het allerfijnste vind ik de gedachte dat ik voel dat ik een nieuwe manier van leven en eten heb ontdekt, die goed bij me past. Ik ben echt helemaal in balans. Laat de zomer nu maar komen!

Coach Willy: 

Het was fantastisch om te merken dat Geeske zoveel plezier beleefde aan het programma. Soms was ze zo enthousiast aan het woord, dat we in de laatste minuten van ons gesprek nog ‘moesten’ wegen.
Het getal op de weegschaal was van haar echt van ondergeschikt belang. Terwijl ze een SUPER resultaat heeft geboekt.

Willy
Coach van Geeske

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer