Corina de Koning 49 Jaar uit Leerdam

Ik heb mezelf weer teruggevonden!*

'Jij? Afvallen? Jij bent toch helemaal niet dik?' Telkens als ik aangaf dat ik niet lekker in mijn vel zat, kreeg ik dat te horen. Maar ik wist dat de weegschaal een getal aanwees dat totaal niet paste bij mijn lengte van 1.70 meter.

Ik besloot er wat aan te doen en kreeg toen bijval van een vriendin, die in dezelfde situatie zat. We hebben samen gekeken op internet en kwamen uit op de website van La Peau Satin in Leerdam. Toen we ongeveer tegelijkertijd een advertentie zagen in de krant besloten we ervoor te gaan.

Hier is het levende bewijs dat je niet naar anderen moet luisteren, maar je eigen plan moet trekken als je niet blij bent met je gewicht. Het leefstijl programma PowerSlim is me enorm goed bevallen. Je eet zes keer per dag en de producten zijn gevarieerd en smakelijk. Ik heb ervoor gekozen om de eerste paar weken voor mezelf te koken. Dat is me goed bevallen want daardoor leer je goed omgaan met een koolhydraatbeperkte leefstijl, maar je kan ook gewoon met je gezin mee eten. Je leert gezonde gewoontes aan zoals:

  • Veel water drinken;
  • Veel groenten eten;
  • Met verse producten werken.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt en voel me toppie. Ik ben begonnen met hardlopen en doe dat nu vrijwel dagelijks. Ook dat draagt bij aan een goede vetverbranding en verlies van kilo’s. Mijn conditie is sterk verbeterd, mijn kleding staat weer leuk. Ik was mezelf niet meer... maar dat is nu helemaal anders. Ik heb mezelf weer teruggevonden. In die spiegel kijkt iemand me aan die ik graag zie. Zo wil ik zijn – en blijven!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer