Corina de Koning, 48 Jaar uit Leerdam

"Ik heb mezelf weer teruggevonden!*"

'Jij? Afvallen? Jij bent toch helemaal niet dik?' Telkens als ik aangaf dat ik niet lekker in mijn vel zat, kreeg ik dat te horen. Maar ik wist dat de weegschaal een getal aanwees dat totaal niet paste bij mijn lengte van 1.70 meter.

Ik besloot er wat aan te doen en kreeg toen bijval van een vriendin, die in dezelfde situatie zat. We hebben samen gekeken op internet en kwamen uit op de website van La Peau Satin in Leerdam. Toen we ongeveer tegelijkertijd een advertentie zagen in de krant besloten we ervoor te gaan.

Hier is het levende bewijs dat je niet naar anderen moet luisteren, maar je eigen plan moet trekken als je niet blij bent met je gewicht. Het leefstijl programma PowerSlim is me enorm goed bevallen. Je eet zes keer per dag en de producten zijn gevarieerd en smakelijk. Ik heb ervoor gekozen om de eerste paar weken voor mezelf te koken. Dat is me goed bevallen want daardoor leer je goed omgaan met een koolhydraatbeperkte leefstijl, maar je kan ook gewoon met je gezin mee eten. Je leert gezonde gewoontes aan zoals:

  • Veel water drinken;
  • Veel groenten eten;
  • Met verse producten werken.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt en voel me toppie. Ik ben begonnen met hardlopen en doe dat nu vrijwel dagelijks. Ook dat draagt bij aan een goede vetverbranding en verlies van kilo’s. Mijn conditie is sterk verbeterd, mijn kleding staat weer leuk. Ik was mezelf niet meer... maar dat is nu helemaal anders. Ik heb mezelf weer teruggevonden. In die spiegel kijkt iemand me aan die ik graag zie. Zo wil ik zijn – en blijven!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer