Gera de Jong 63 Jaar uit Leerdam

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen!*

Ik ben Gera. Ik heb een parttime baan, waar ik zittend werk verricht. De laatste jaren ben ik telkens aangekomen in gewicht en daardoor voelde ik me niet langer prettig; ik vond mezelf niet mooi, mijn kleding paste niet meer en mijn zelfvertrouwen daalde met de dag.

Van mijn schoonzus hoorde ik dat La Peau Satin uit Leerdam mooie resultaten boekt bij klanten die willen afvallen. Ze werkt hiermee met het PowerSlim afslankprogramma, afvallen samen met je coach. Ik heb er even over nagedacht. Is het wel iets voor mij, lust ik die producten wel, zie ik het zitten om wekelijks te gaan wegen? Maar eigenlijk vond ik dat ik geen keuze had. Mijn overgewicht begon mij in de weg te zitten.

Coach Willy nam alle tijd voor het intakegesprek en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Anderhalf uur later stond ik buiten met het starterspakket en een berg goede voornemens. Dat was eind juli. Ik vind de meeste producten lekker, kan goed overweg met de recepten en de variatie in het aanbod zorgt ervoor dat ik het programma goed kon volhouden. Ik heb geen honger hoeven lijden en zag mijn gewicht van week tot week afnemen. De begeleiding vond ik prettig. Tijdens het afvallen zijn er regelmatig foto’s genomen en ook dat werkte voor mij motiverend.

Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht en zit ik in fase ‘gewichtsbehoud’. Ik ga proberen het komend halfjaar nog een beetje af te vallen, maar ben al reuze blij met het resultaat tot nu toe, en met mijn keuze voor PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer