Annie van Kuijk, 62 Jaar uit Rijsbergen

"Ik heb meer power!*"

Ik voelde mij de laatste tijd niet meer fit. Ik stopte met het roken maar kwam daardoor een aantal kilo aan. Via mijn schoonzusje hoorde ik over het PowerSlim afslankprogramma en kwam ik bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel terecht. Samen bespraken wij mijn persoonlijk doel en ben ik van start gegaan met het PowerSlim programma. Ik voel me zo veel beter en ik heb meer power!

Mijn doel komt bijna in zicht, maar ik weet dat ik het met behulp van mijn coach Charlotte gewoon ga halen. Ik word er goed bij geholpen. Als het een periode wat moeilijker gaat, weten Charlotte en Diny (mijn voedingscoaches) mij weer op te beuren met lekkere recepten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer