Annie van Kuijk 62 Jaar uit Rijsbergen

Ik heb meer power!*

Ik voelde mij de laatste tijd niet meer fit. Ik stopte met het roken maar kwam daardoor een aantal kilo aan. Via mijn schoonzusje hoorde ik over het PowerSlim afslankprogramma en kwam ik bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel terecht. Samen bespraken wij mijn persoonlijk doel en ben ik van start gegaan met het PowerSlim programma. Ik voel me zo veel beter en ik heb meer power!

Mijn doel komt bijna in zicht, maar ik weet dat ik het met behulp van mijn coach Charlotte gewoon ga halen. Ik word er goed bij geholpen. Als het een periode wat moeilijker gaat, weten Charlotte en Diny (mijn voedingscoaches) mij weer op te beuren met lekkere recepten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer