Annie van Kuijk, 61 Jaar uit Rijsbergen

"Ik heb meer power!*"

Ik voelde mij de laatste tijd niet meer fit. Ik stopte met het roken maar kwam daardoor een aantal kilo aan. Via mijn schoonzusje hoorde ik over het PowerSlim afslankprogramma en kwam ik bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel terecht. Samen bespraken wij mijn persoonlijk doel en ben ik van start gegaan met het PowerSlim programma. Ik voel me zo veel beter en ik heb meer power!

Mijn doel komt bijna in zicht, maar ik weet dat ik het met behulp van mijn coach Charlotte gewoon ga halen. Ik word er goed bij geholpen. Als het een periode wat moeilijker gaat, weten Charlotte en Diny (mijn voedingscoaches) mij weer op te beuren met lekkere recepten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer