Miranda Roelant 41 Jaar

Ik heb geleerd om te genieten van iets lekkers*

PowerSlimmer in the picture

PowerSlimmer Miranda komt samen met haar man vanuit België naar het PowerSlim hoofdkantoor in Eindhoven gereden. We kozen haar namelijk tot één van de PowerSlimmers in the picture, waarmee ze een make-over bij een visagiste en fotoshoot won. En zeg nou zelf, wat een prachtige verschijning staat er op de foto! 

Miranda: “Mijn verhaal is iets anders dan de meeste verhalen die ik hier online lees. De strijd tussen de kilo’s en mezelf is al tijd geleden begonnen en een heel stuk gegaan zonder PowerSlim. 7 januari 2019 is voor mij een kantelmoment geweest met een gewicht van 98,5 op de weegschaal thuis. Al de moeite die ik in het verleden al had gedaan om af te vallen was als sneeuw voor de zon weer verdwenen.

Met PowerSlim wilde ik graag de overstap maken naar een gezonde levensstijl. Ik was al heel goed op weg, maar de laatste loodjes waren voor mij het zwaarst. Het PowerSlim programma heeft me daarbij geholpen. Ik ben iemand die bepaalde stukken kleding maar niet kan weggooien, waardoor ik nu dus de lievelingsjurk van mijn 16e verjaardag weer aan kan. Dat is echt een heerlijk gevoel!”

Ik heb geleerd te genieten

“Het regent echt complimentjes en sommige zal ik mijn leven lang herinneren." Het is de combinatie van die dingen die me overtuigen dat het dit keer een definitieve ommezwaai is. Nee ik ben helaas nog steeds niet van mijn snoepverslaving verlost, maar het is wel zo dat producten die ik vroeger niet als zoet ervaarde nu wel zo proeven. Voorheen zou ik nooit ongezoete yoghurt gegeten hebben zonder daar een vies gezicht bij te trekken, nu eet ik sojayoghurt ongezoet en het smaakt me heerlijk. En ik weet dat ik in de toekomst ook nog wel eens verleid zal worden door heerlijke chocolade en mijn hand in de zak M&M’s zal verdwijnen, maar ik heb wel geleerd dit niet elke dag te doen en als het gebeurt er van te genieten.

Waar ik het meest blij mee ben, is hoe ik me voel. Ik ben niet meer dagelijks moe, ik ben niet meer te lui om zelf naar de kelder te lopen om daar iets te pakken. Als ik boven merk dat ik iets vergeten ben, dan is het geen zucht maar gewoon omkeren en die trap weer op en af en dat zonder hijgend en puffend rood-aangelopen gezicht.”

Handige en lekkere producten

“Het grote pluspunt voor mij aan PowerSlim zijn de producten die per portie verpakt zijn. Ik vind het gewoon superhandig de verpakking de hoeveelheid bevat die je mag opeten. Ook de vele ready-to-go snacks vond ik ideaal. Want waar het bij mij voorheen fout ging waren toch echt wel de momenten waarop ik een snelle hap nam wanneer ik honger had. Mijn favoriete product is dan ook de ready-to-go vanille pudding of één van de ready-to-go smoothies. Ze zijn heel fijn om ergens mee naar toe te nemen. Daarnaast ben ik gek op chocolade, maar gelukkig heeft PowerSlim ook daar genoeg vervangers voor.

Ook heb ik geleerd om de etiketten beter te bekijken en niet zomaar de woorden ‘light’ te geloven, want soms is de lightversie niet de betere optie. Ondertussen heb ik ook veel gelezen over een gezond eetpatroon om er zo een haalbare definitieve gezonde eetgewoonte eigen te maken. Want het PowerSlim programma volgen vond ik niet het moeilijkste. Het is je even strikt aan de regels houden en dan gaat het wel, voor mij komt de moeilijkheid er nu aan, de heropbouw van de voeding. Ik ga mezelf nu aanleren om de balans te houden, af en toe even extra opletten zodat ik soms ook gewoon kan genieten van een lekker biefstukje met peperroomsaus en frietjes.

Samengevat: ik voel me super en volgens de complimenten die ik krijg straal ik dat ook uit!”

Zeker weten Miranda, we zien een stralende vrouw voor onze camera staan. Je mag ontzettend trots zijn op jezelf en we hebben er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken om je gezonde eetpatroon door te zetten! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer