Antoinette van Garderen, 49 Jaar uit Leerdam

"Ik heb geleerd bewust te kiezen*"

Met mijn 1 meter 80 ben ik langer dan de meeste vrouwen en super slank ben ik nooit geweest. Maar toen mijn gewicht de 100 kilo ging overstijgen, begon ik me ongelukkig te voelen. Ik heb behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad en qua voeding koos ik altijd voor ‘zo gemakkelijk mogelijk’. Toen het beter met me ging, wilde ik het wel anders doen. Maar hoe?

Mijn zus Meta was prachtig (en best veel) afgevallen met PowerSlim. Ze zei: 'waarom ga je niet een keer mee naar Willy van La Peau Satin in Leerdam? Dan kun jij kijken of het klikt.' We hadden een heel gezellig en informatief half uurtje en ik besloot vanaf het nieuwe jaar ook te gaan PowerSlimmen.

Het jaar is, op het moment dat ik dit schrijf, nog niet op de helft – maar ik ben nu al veel afgevallen en reuze blij. De producten zijn heerlijk, de recepten eenvoudig en de keuze is ruimschoots voldoende. Als mensen opmerkingen maakten over mijn afslankproces reageerde ik met ‘ik ben niet aan het lijnen, ik leer opnieuw gezond te eten en bewust te kiezen’. Zo voelt het ook: ik heb werkelijk nooit honger gehad, want ik kon me dagelijks verheugen op zes lekkere eetmomenten. Als snel kreeg ik meer energie, waardoor ik het wandelen herontdekt heb.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gewicht, voel me veel fitter en ben het gevoel van ‘zware benen’ helemaal kwijt. Ik heb met mijn enthousiasme, ook mijn moeder Tiny aangestoken: ook zij is gaan PowerSlimmen. Iedereen die wil afvallen zou ik willen aanraden: doe dat met PowerSlim, als ik het kan, kun jij het ook! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer