Antoinette van Garderen 51 Jaar uit Leerdam

Ik heb geleerd bewust te kiezen*

Met mijn 1 meter 80 ben ik langer dan de meeste vrouwen en super slank ben ik nooit geweest. Maar toen mijn gewicht de 100 kilo ging overstijgen, begon ik me ongelukkig te voelen. Ik heb behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad en qua voeding koos ik altijd voor ‘zo gemakkelijk mogelijk’. Toen het beter met me ging, wilde ik het wel anders doen. Maar hoe?

Mijn zus Meta was prachtig (en best veel) afgevallen met PowerSlim. Ze zei: 'waarom ga je niet een keer mee naar Willy van La Peau Satin in Leerdam? Dan kun jij kijken of het klikt.' We hadden een heel gezellig en informatief half uurtje en ik besloot vanaf het nieuwe jaar ook te gaan PowerSlimmen.

Het jaar is, op het moment dat ik dit schrijf, nog niet op de helft – maar ik ben nu al veel afgevallen en reuze blij. De producten zijn heerlijk, de recepten eenvoudig en de keuze is ruimschoots voldoende. Als mensen opmerkingen maakten over mijn afslankproces reageerde ik met ‘ik ben niet aan het lijnen, ik leer opnieuw gezond te eten en bewust te kiezen’. Zo voelt het ook: ik heb werkelijk nooit honger gehad, want ik kon me dagelijks verheugen op zes lekkere eetmomenten. Als snel kreeg ik meer energie, waardoor ik het wandelen herontdekt heb.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gewicht, voel me veel fitter en ben het gevoel van ‘zware benen’ helemaal kwijt. Ik heb met mijn enthousiasme, ook mijn moeder Tiny aangestoken: ook zij is gaan PowerSlimmen. Iedereen die wil afvallen zou ik willen aanraden: doe dat met PowerSlim, als ik het kan, kun jij het ook! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer