Marja Harlaar 48 Jaar uit Leerdam

Ik heb geen moment spijt gehad!*

Mijn naam is Marja. Samen met mijn man run ik een horecaonderneming en een gezin. Eten was en is belangrijk voor me. In het verleden had ik periodes dat ik teveel at en snoepte en daardoor werd ik steeds zwaarder. Vorig jaar najaar had ik het helemaal gehad. Mijn kleding zat te strak en stond daardoor niet leuk meer. Ik wilde afvallen met als doel tijdens onze wintersportvakantie lekker veel energie te hebben en mijn skikleding weer te passen.

Vriendinnen van me waren afgevallen bij La Peau Satin in Leerdam, waar ze met PowerSlim werken. Eind november maakte ik een afspraak met coach Tamara. Ik had wel wat twijfels: ‘Zou ik de producten lekker vinden, zijn de maaltijden niet te ingewikkeld en zou ik het wel kunnen volhouden?’ Tamara nam uitgebreid de tijd en ik besloot ‘de sprong in het diepe te wagen’.

Uit het gegeven dat je nu mijn verhaal leest, mag je opmaken dat ik daarvan geen moment spijt heb gehad. De meeste producten smaakten me prima, er is veel keuze en de recepten zijn allemaal binnen een half uur klaar.

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik met drukke dagen in ons bedrijf wel eens een dag op repen leefde (hetgeen mij een afkeurende blik van mijn coach bezorgde), maar dat ik dat een volgende dag weer compenseerde met wat extra groenten.

Iedere week boekte ik resultaat en in februari heb ik een heerlijke wintersportvakantie gehad – in een ruim zittend skipak. Inmiddels weet ik mijn gewicht al enkele weken stabiel te houden. Ik ben blij dat ik voor PowerSlim gekozen heb en blij met de begeleiding van coach Tamara. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 53 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer