Sander Blaauw 34 Jaar uit Elburg

Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*

In de krant had ik gelezen over het PowerSlim programma daardoor ben ik bij Cyelle in Wezep terechtgekomen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik had al vaker andere diëten geprobeerd maar dat ging altijd met vallen en opstaan, en nooit is het gelukt om te bereiken wat me nu wél gelukt is!

Ik werd bij Cyelle begeleid door PowerSlim coach Daniëlla. Dit was voor mij heel belangrijk voor mijn motivatie om door te zetten, zonder haar was ik nooit zover gekomen. Ik begon best op een lastig moment want ik ben op een woensdag gestart en ging die vrijdag met vakantie. Maar het ging meteen goed en heb het ook tijdens de vakantie volledig doorgezet. Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Ik heb tijdens een verjaardag wel eens een keer gebak genomen, maar dan wist ik de draad daarna weer prima op te pakken.

Ik heb nu een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen. Ik ben veel op de weg, ik vertrek ’s morgens om 3.00 uur al naar de veiling voor mijn bloemenzaak. Voorheen nam ik dan onderweg voor het gemak alleen maar ongezonde snacks bij een benzinestation. Nu vind ik het supermakkelijk om eerst te ontbijten met de PowerSlim muesli en heb de tussendoortjes van PowerSlim bij me. Ik heb geleerd om veel gezonder te eten, tussen de middag heb ik nu mijn broodtrommel mee en neem echt ook even de tijd om te eten.

Je moet zelf uiteraard wel gemotiveerd zijn als je begint. Zo dronk ik altijd veel frisdrank en nu helemaal niet meer, de knop is volledig om.

Ik krijg heel veel leuke reacties uit mijn omgeving. Nu nog de laatste loodjes, dan heb ik mijn doel bereikt. Het is fijn om te weten dat ik daarna ook nog steeds voor de begeleiding naar Cyelle kan blijven gaan. Dat is een fijne gratis service die ze bieden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer